Technológiai és jogi konferencia Budapesten

Torrentezés, közösségi média és szerzői jogi kihívások

Érdekel, mi is a pontos jogi helyzete az nCore-nak? Vagy meghallgatnál egy előadást a The Pirate Bay ügyeiről? Esetleg a wifi szolgáltatók felelősségéről szeretnél többet megtudni? Ha nálad sem zárja ki egymást a technológiai innováció és a jog, akkor ezt a konferenciát pont neked találták ki!

Október 6-án a Copy21 Blogshop a Budapesti Ügyvédi Kamara dísztermében rendez technológiai-jogi konferenciát. Az előadók három szekcióban fogják bemutatni a fájlcserélés, a közösségi média és a vezeték nélküli hálózatok jogászi szemmel is érdekes részleteit.

Szó lesz például a magyar fájlcserélés Mekkájának, az nCore-nak a múltjáról, jelenéről és jövőjéről. A hazai helyzeten kívül nemzetközi kitekintésre is sor kerül majd, így kerülhet elő például az ACI Adam vagy a The Pirate Bay.

A torrentezés mellett a streamelés vagy a közösségi médiában megjelenő fényképek sorsa is szerepel az előadók programjaiban. A filmek szerelmesei sem csalódhatnak majd, ugyanis külön előadás lesz a CGI filmkarakterek térnyerésének szerzői jogi kihívásairól is.

A szekciók között ebéd- és kávészünetek is lesznek, így az új ismeretségek, kapcsolatok kiépítésére is bőven lesz alkalom.

***

A konferencia részletes programját itt olvashatod el. Regisztrálni az alul található form kitöltésével tudsz!

 

***

Ha szeretnél az egyetemi évek után könnyebben elindulni a munkaerőpiacon, vagy éppen pont az álláskeresés idegőrlő időszakában vagy, akkor a segítségedre lehetünk! Regisztrálj az Arsboni ősszel indulő Karrieroldalára az alul található boxban, és kezdd el építeni Te a saját jövődet!

Jog. Karrier. Arsboni.

Van még egy kis időd? Olvasd el többi cikkünk is!

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Schönherr)

A startupokkal is foglalkozó, a közép-kelet-európai régióban meghatározó szerepet betöltő nemzetközi iroda új munkatársat keres.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Madarassy Ügyvédi Iroda)

Versenyképes fizetéssel keres kreatív, szakmailag elhivatott új munkatársat a Móricz Zsigmond körtérnél elhelyezkedő Madarassy Ügyvédi Iroda.

A verseny, ami leginkább egy társasjátékhoz hasonlít – Lawyer for a Day 2017

A versenyen tapasztaltakról beszélgettünk a tavalyi győztes csapat tagjával, Varga Yvettel.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Réti, Antall és Társai PwC Legal)

Az üzleti környezet változhat, de a fejlődés lehetősége mindig adott. Hiszünk abban, hogy csapatunk ehhez vagy talál utat, vagy épít egyet!

Karrierest az ELTE ÁJK-n

Gyakorló jogászok meséltek pályájukról.

A jogászok jobbak a cégvezetésben mint az MBA-k

Vajon miért és milyen területeken jobbak a jogászok CEO-ként, mint az MBA-t végzett üzletemberek?

Idén is Lawyer for a Day!

Töltsétek ki az első forduló feladatait október 22-ig. A második kör feladványai 24-től lesznek elérhetőek, míg a döntőre november 17-én fog sor kerülni.

Közbeszerzési tanácsadói álláshirdetés (Csendes Consulting)

Közbeszerzési eljárások teljes körű lefolytatására és ellenőrzésére keres munkatársat a Csendes Consulting, belvárosi irodájába.

Hogyan fogja megváltoztatni a technológiai forradalom a jog világát?

A technológiai forradalom és innováció nem hagyta érintetlenül a jog területét sem. A jogtudománynak is megoldásokat kell találnia az új helyzetre.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda)

Az “Év adótanácsadó cégének” választott EY gazdasági jog iránt érdeklődő ügyvédjelölteket keres. Csatlakozz ehhez a sikeres csapathoz!

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!