VJT & Partners

ügyvédjelöltet keres akár azonnali kezdéssel

Ügyvédjelölti állásajánlat

VJT & Partners

At VJT & Partners we are looking for a trainee lawyer for both English and Hungarian work, excellent in cooperation and with the common goal to work together and co-habit on the long term. Work is to start as soon as practically possible.

VJT & Partners is engaged in both domestic and international matters and ranked high with the leading international directories ranking law firms (Chambers & Partners, Legal500). For details regarding our firm, please take time to visit our website at www.vjt-partners.com before making your decision on your application.

Our office building with garden access is located within MOM Park’s neighbourhood.

The candidate obviously needs to have the general qualities of a good trainee being diligent, precise and reliable and needs to be skilled for daily work in English.

Who would like to work specifically with us needs

  • to be solidary with the team members
  • to be street smart and not only book smart
  • to want to become a trusted advisor not only a lawyer
  • to like clients
  • to have an expectation and aspiration for quality

Who will work with us will

  • be involved in a variety of commercial matters such as corporate law, M&A, contracts, real estate or employment
  • regularly work on matters with international aspect
  • have the day-to-day possibility to consult all team members incl. senior partners
  • be involved in the firm’s marketing efforts (such as articles and other publications, incl. the firm’s quarterly Hungarian Watch http://www.vjt-partners.com/hungarian-watch-summer-2017.html)
  • be part of a professional but friendly, supportive and non-competitive team

If you feel 100% match with the above we are looking forward to receiving your CV (with no photo).

You can submit your application via the contact form below.

***

Jelentkezési felület

 

Ez egy állásajánlat volt. A Karrieroldalunk októberi indulásáig még több hasonlóval is találkozhatsz majd. Jelentkezésed már most is el fog jutni az ügyvédi irodához, kért adataidat emailben továbbítjuk nekik. Ha nem szeretnél lemaradni további állásajánlatainkról sem, akkor kövess minket a Facebookon, és regisztrálj Karrieroldalunkra!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
[contact-form-7 404 "Not Found"]

Közbeszerzési tanácsadói álláshirdetés (Csendes Consulting)

Közbeszerzési eljárások teljes körű lefolytatására és ellenőrzésére keres munkatársat a Csendes Consulting, belvárosi irodájába.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Izsó és Tóth Ügyvédi Iroda)

Ügyvédjelölti állásajánlat Izsó és Tóth Ügyvédi IrodaA IX. kerületben működő, dinamikusan fejlődő, több profillal is rendelkező Irodánkba ügyvédjelöltet keresünk. Irodánk több jogterületen is szolgáltat, munkánk során igyekszünk azonban – személyhez kötötten – egy-egy...

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Deloitte Legal)

A világ hetven országában több mint 1700 ügyvédet foglalkoztató Deloitte Legal budapesti csapatába keres fiatal és ambiciózus ügyvédjelöltet.

Idén is Lawyer for a Day!

Töltsétek ki az első forduló feladatait október 22-ig. A második kör feladványai 24-től lesznek elérhetőek, míg a döntőre november 17-én fog sor kerülni.

Gyakornoki álláshirdetés (Lakatos, Köves és Társai)

Gyakornoki állásajánlat Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda A Lakatos, Köves és Társai (korábban Clifford Chance) nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező ügyvédi iroda, negyed- és ötödéves joghallgatók jelentkezését várja gyakornoki pozíció betöltésére. Elvárások:...

A jövő jogásza

A jogi szolgáltatások ma ismert rendszere át fog alakulni, a technológia figyelemre méltó fejlődésének eredményeként. Vajon milyen lesz a jövő jogásza?

Tippek a pulpitusról: Ötletek fiatal ügyvédeknek, amiket érdemes megfogadni a bíróság előtt

Az újdonsült védőügyvéd számára nagy kihívást jelenthet az első bírósági tárgyalás. A következő cikkben két tapasztalt személy véleményét mutatjuk be.

A jövő: az e-ügyvédi iroda

Vevő vagy az adóra? Látogass meg egy igazi galaktikus adótanácsadó nagyhatalmat, hogy megtudd, milyen az élet az adójogi elitcsapatban!

Dolgozz egy európai nagyvárosban, a világ egyik vezető ügyvédi irodájánál

Idén is meghirdeti clerkship programját a Baker McKenzie Ambiciózus negyed- vagy ötödéves joghallgató, vagy frissen végzett jogász vagy? Szívesen dolgoznál külföldön, a világ egyik legnagyobb ügyvédi irodájánál? Egyedülálló szakmai tapasztalatra tennél szert, miközben...

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Lakatos, Köves és Társai)

Ügyvédjelölti állásajánlat Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda Ügyvédjelölti állásajánlat Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda Az 1990-es évek eleje óta működő Lakatos, Köves és Társai Ügyvédi Iroda 42 fős jogászi létszámával egyike a legnagyobb és...