Innovációvédelmi előadás Budapesten

Iparjogvédelem, startupok és szabadalmak

Érdekel az iparjogvédelem? Indítanál egy startupot, de nem szeretnéd, ha valaki egyből ellopná az ötletedet? Szívesen hallgatnál előadást a szellemi tulajdonjog területeiről? Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, akkor ott a helyed ezen az előadáson.

A Nagykörúttól pár percnyire, a Corvin negyednél található Hotel City Inn rendezvénytermében rendeznek innovációvédelmi előadást október 16-án. A „Hogy védjem le az ötletemet?” című előadássorozat bevezető alkalmán akkor sem fogod magad elveszettnek érezni, ha korábban még egyáltalán nem foglalkoztál a témával.

Az esemény különlegessége, hogy olyan problémákat fog tárgyalni, amelyekről a hagyományos felsőoktatási képzésben nem igazán esik szó.

Az előadást a téma szakértője fogja tartani, aki több helyről is gyűjtött már tapasztalatokat, mielőtt az innovációvédelem területére érkezett volna. Szalai Ádám közgazdászként diplomázott a BME-n, majd a gazdasági-jogi-mérnöki határterületeken kezdett el dolgozni. Aktívan részt vett egy USA-ban megrendezett védjegyjogi konferencián, de naprakész tudással rendelkezik tárgyalás- és előadástechnikában is. Munkája során még tovább képezte magát, és mára már az online marketing és a SEO szakértőjének is mondhatja magát.

Ha megtetszett az előadás a fenti információk alapján, akkor az alul található jelentkezési formon keresztül tudsz majd regisztrálni. Az esemény részvételi díj befizetéséhez kötött, de ha megosztod ismerőseiddel ezt a Facebook-eseményt, akkor ingyenes belépőt nyerhetsz!

***

Október 25-én az előadók workshopot szerveznek, ahová mindenkit sok szeretettel várnak. A két eseményre az alul található form kitöltésével tudsz regisztrálni!

A regisztráció a részvételi díj átutalásával lesz teljes. A bankszámlaszámot és az utalási határidőt a jelentkezésed után e-mailben küldjük. Az előadás napján vagy az előadás előtti 2 napban jelentkezve már csak a helyszíni fizetés lehetséges.

Az e-mail címet kérlek mindenképp helyesen írd, különben sajnos nem tudunk kapcsolatba lépni veled.Október 16. hétfő 18:00 (előadás)Október 25. szerda 17:00 (workshop)

***

Ha szeretnél az egyetemi évek után könnyebben elindulni a munkaerőpiacon, vagy éppen pont az álláskeresés idegőrlő időszakában vagy, akkor a segítségedre lehetünk! Regisztrálj az Arsboni ősszel indulő Karrieroldalára az alul található boxban, és kezdd el építeni Te a saját jövődet!

Jog. Karrier. Arsboni.

Van még egy kis időd? Olvasd el többi cikkünk is!

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Schönherr)

A startupokkal is foglalkozó, a közép-kelet-európai régióban meghatározó szerepet betöltő nemzetközi iroda új munkatársat keres.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Madarassy Ügyvédi Iroda)

Versenyképes fizetéssel keres kreatív, szakmailag elhivatott új munkatársat a Móricz Zsigmond körtérnél elhelyezkedő Madarassy Ügyvédi Iroda.

A verseny, ami leginkább egy társasjátékhoz hasonlít – Lawyer for a Day 2017

A versenyen tapasztaltakról beszélgettünk a tavalyi győztes csapat tagjával, Varga Yvettel.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Réti, Antall és Társai PwC Legal)

Az üzleti környezet változhat, de a fejlődés lehetősége mindig adott. Hiszünk abban, hogy csapatunk ehhez vagy talál utat, vagy épít egyet!

Karrierest az ELTE ÁJK-n

Gyakorló jogászok meséltek pályájukról.

A jogászok jobbak a cégvezetésben mint az MBA-k

Vajon miért és milyen területeken jobbak a jogászok CEO-ként, mint az MBA-t végzett üzletemberek?

Idén is Lawyer for a Day!

Töltsétek ki az első forduló feladatait október 22-ig. A második kör feladványai 24-től lesznek elérhetőek, míg a döntőre november 17-én fog sor kerülni.

Közbeszerzési tanácsadói álláshirdetés (Csendes Consulting)

Közbeszerzési eljárások teljes körű lefolytatására és ellenőrzésére keres munkatársat a Csendes Consulting, belvárosi irodájába.

Hogyan fogja megváltoztatni a technológiai forradalom a jog világát?

A technológiai forradalom és innováció nem hagyta érintetlenül a jog területét sem. A jogtudománynak is megoldásokat kell találnia az új helyzetre.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda)

Az “Év adótanácsadó cégének” választott EY gazdasági jog iránt érdeklődő ügyvédjelölteket keres. Csatlakozz ehhez a sikeres csapathoz!

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!