Réti, Antall és Társai PwC Legal

ügyvédjelöltet keres

Ügyvédjelölti állásajánlat

Réti, Antall és Társai PwC Legal

A Réti, Antall és Társai Ügyvédi Iroda a PwC Legal nemzetközi hálózatának tagjaként, és Magyarország öt legnagyobb ügyvédi irodájának egyikeként kínál az üzleti életben felmerülő kihívásokra jogi megoldásokat. Hiszünk abban, hogy összetartásban az erő, ezért csapatban dolgozunk. Hiszünk abban, hogy az üzleti környezet változhat, de a fejlődés lehetősége mindig adott. Hiszünk abban, hogy csapatunk ehhez vagy talál utat, vagy épít egyet!

Olyan világban élünk, ahol a technológiai fejlődés és a modernizáció az ügyvédi hivatás gyakorlóitól azt kívánja meg, hogy ügyfeleiket a változó igényekhez igazodva, változatlan színvonalon szolgálja ki.

Ehhez lehet, hogy éppen Téged keresünk!

   Ha:

  • kiváló angoltudással rendelkezel, és nyelvtudásod napi szinten használni szeretnéd,
  • írásban és szóban kiválóan kommunikálsz, és szeretnéd ezt a képességed már a jelölti időszak alatt az ügyfelekkel való közvetlen kapcsolattartás során kamatoztatni,
  • tudod, hogy a pálya, amit választottál, nagy munkabírást igényel, és tudod, hogy ha csapatban dolgozol, akkor nincsenek megoldhatatlan nehézségek, ugyanakkor attól sem riadsz vissza, ha önállóan kell helytállnod,
  • cum laude vagy summa cum laude végeztél, és vonz a komplex és újszerű jogi problémák megoldásának lehetősége, és:
  • az ügyvédi hivatást a szakma legfelsőbb szintjén szeretnéd művelni,
  • kiszámítható karrierutat és a szakmai fejlődéshez szükséges sokrétű segítséget szeretnél,
  • a lehető legtöbb időbeli és kollegiális támogatást szeretnéd megkapni szakvizsgáid kiváló letételéhez,
  • szeretnél a magyar és az angol mellett akár németül, franciául, spanyolul, portugálul, olaszul, szerbül, horvátul dolgozni, és szaknyelvi tudásod tökéletesíteni,
  • szeretnéd munkaidőd nagy részét Budapest legexkluzívabb irodaházában, az Eiffel Palace-ben tölteni,
  • egy vidám és összetartó közösség tagja szeretnél lenni,

akkor jelentkezz hozzánk az alábbi felületen.

***

Jelentkezési felület

 

Ez egy állásajánlat volt. A Karrieroldalunk novemberi indulásáig még több hasonlóval is találkozhatsz majd. Jelentkezésed már most is el fog jutni az ügyvédi irodához, kért adataidat emailben továbbítjuk nekik. Ha nem szeretnél lemaradni további állásajánlatainkról sem, akkor kövess minket a Facebookon, és regisztrálj Karrieroldalunkra!Állásajánlat az Utcajogász csapatánál

Az Utcajogász pécsi csapata önkéntes jogászokat keres. Nem csak diplomásokat, hanem negyed- és ötödéves joghallgatókat is várnak.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (DJS Ügyvédi Iroda)

A kiváló elhelyezkedésű, belvárosi ügyvédi iroda versenyképes fizetéssel, és akár azonnali kezdéssel várja új munkatársát.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Schönherr)

A startupokkal is foglalkozó, a közép-kelet-európai régióban meghatározó szerepet betöltő nemzetközi iroda új munkatársat keres.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Horváth és Társai DLA Piper)

Egyedülálló lehetőség egy elismert, magas színvonalú munkát végző magyar csapathoz, egyben a világ egyik vezető ügyvédi irodájához való csatlakozásra.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Vámosi-Nagy Ernst & Young Ügyvédi Iroda)

Az “Év adótanácsadó cégének” választott EY gazdasági jog iránt érdeklődő ügyvédjelölteket keres. Csatlakozz ehhez a sikeres csapathoz!

Pályakezdő tanácsadói álláshirdetés (KPMG – Magánszemélyek adózása csoport)

A KPMG Adótanácsadással foglalkozó csapata keres ambiciózus, pályakezdő kollégákat magánszemélyek adózásával foglalkozó csapatába.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Réti, Antall és Társai PwC Legal)

Az üzleti környezet változhat, de a fejlődés lehetősége mindig adott. Hiszünk abban, hogy csapatunk ehhez vagy talál utat, vagy épít egyet!

Közbeszerzési tanácsadói álláshirdetés (Csendes Consulting)

Közbeszerzési eljárások teljes körű lefolytatására és ellenőrzésére keres munkatársat a Csendes Consulting, belvárosi irodájába.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (KPMG Legal Tóásó Law Firm)

A KPMG Legal Tóásó Law Firm keres fiatal, nemzetközi irodai tapasztalattal rendelkező ügyvédjelöltet csapatába.

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Deloitte Legal)

A világ hetven országában több mint 1700 ügyvédet foglalkoztató Deloitte Legal budapesti csapatába keres fiatal és ambiciózus ügyvédjelöltet.

Tetszett a cikk?

Oszd meg az ismerőseiddel is!