Tippek az angol nyelvű önéletrajzhoz és állásinterjúhoz
Kővári Edina, tréner

Várlak a workshopomon, ahol az angol nyelvű CV-írásról és az állásinterjú felkészülésről lesz szó. Vagy keress az állásbörzén, ahol egyéni konzultációra is lehetőséged lesz az önéletrajzodról. Ehhez mindenképpen hozd magaddal a CV-det! Azok, akik a Karrier Fesztiválon regisztrálnak nálam személyesen, 50% kedvezményt kapnak a tréning árából.

Szolgáltatásaim:
– egynapos Állásinterjú angolul tréning
– háromórás Állásinterjú angolul konzultáció
– Álláskereső Pakk az önéletrajzíráshoz.

Magamról:
A vállalati nyelvoktatás területén eltöltött tíz év alatt szenvedélyemmé vált, hogy angol nyelven gondolkodásra és cselekvésre ösztönözzem mindazokat, akikkel együtt dolgozom. Egyre többször találkozom olyanokkal, akik pozíciót, vagy akár karriert szeretnének váltani, hogy egy hozzájuk jobban illő, fejlődési lehetőséget kínáló, és örömet okozó munkát találjanak. Tudom, hogy az álláskeresés általában egy hosszadalmas, sok kérdést felvető folyamat. Ezért a célom egy olyan fejlesztő és támogató környezet kialakítása, ahol a kérdéseket megválaszoljuk, ahol új kapcsolatok alakulnak, és hasznos, kompetens és azonnal alkalmazható tudást nyújtunk. Nagy öröm látni, amikor valaki a közös munkánk eredményeként képes megvalósítani az álmait.

Edina személyes tanácsadásra vár benneteket a Fesztivál mindhárom napján. HOZD MAGADDAL AZ ANGOL NYELVŰ ÖNÉLETRAJZOD! Ha nem szeretnél lemaradni, foglalj időpontot itt:
https://arsboni.doodle.com/poll/zyu5n8rntc6prwy2

További információ:
http://allasinterjuangolul.hu/