Milyen az élet egy nemzetközi ügyvédi irodában? Hogyan néz ki egy nap, milyen feladatokkal foglalkozik a gyakornok és milyenekkel az ügyvédjelölt? Emellett bemutatjuk az irodánk által szervezett extra programokat, valamint azokat a jogterületeket is, amikben a leginkább otthon érezzük magunkat (pl. versenyjog).
Munkavégzés helye

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások
További elvárások

Feladatok

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1011 Budapest, Fő u. 14.
  • Szervező: CHSH Dezső Ügyvédi Iroda
  • Időpont: November 8. (szerda) - 13 óra
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2017-11-02

Amit mi tudunk kínálni

Miért érdemes ott lenned?

Ezt az eseményt Neked találták ki, ha:

  • szeretnél majd nemzetközi környezetben dolgozni,
  • szeretsz egy területre még jobban fókuszálni,
  • fontos számodra a mentorálás, a folyamatos fejlődés és a karrierút,
  • szeretsz sportolni és közösségben is jól érzed magad.

Iroda rövid bemutatása

A CHSH már több mint két évtizedes múlttal rendelkezik Magyarországon. Irodánkban mintegy 30 ügyvéd nyújt jogi szolgáltatásokat külföldi és belföldi ügyfeleknek egyaránt. Mind a gyakornokok, mind az ügyvédjelöltek hasznos, valódi jogi munkán keresztül ismerkedhetnek meg egy nemzetközi ügyvédi iroda mindennapjaival, különös hangsúlyt helyezve a valódi mentorálásra és tehetséggondozásra.

Kényelmes, kétfős irodákban, modern környezetben telnek a mindennapok, de a tetőterasz is mindig nyitva áll a kollégák előtt. Külföldi képzésekkel, közösségi programokkal, elsősorban sporteseményekkel szakadunk ki a mindennapi jogi munkából.

Előadók

Dr. Dezső Attila, partner és Dr. Kocsis Márton, ügyvéd

Dr. Dezső Attila 1983-ban végzett a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem jogi karán. 1985-től fogva gyakorló ügyvédként vesz részt a gazdasági jogalkalmazásban és a kapcsolódó jogalkotási munkákban. Tevékenysége alatt több mint 500, többnyire külföldi érdekeltséggel létrejövő társaság alapításában, a társaság működésének jogi segítségében és esetleges jogvitáik rendezésében vett részt. Közel 25 esztendeje vezeti az ország egyik vezető ügyvédi irodáját, kiterjedt rendes bírósági és választottbírósági gyakorlattal. A szakmai tevékenysége alatt több tucatnyi publikációja jelent meg elsősorban a közbeszerzés, versenyjog, állami támogatások és az uniós jog területén. 2009 óta ő a CHSH Dezső és Társai irodavezető partnere.

Dr. Kocsis Márton 2007-ben végzett az ELTE jogi karán, versenyjogász. Tanulmányait követően a Gazdasági Versenyhivatalnál (és egy rövidebb ideig) az Európai Bizottság Verseny Főigazgatóságánál dolgozott különböző munkakörökben. 2012 és 2015 között a GVH nagy jelentőségű kartell eljárásait vezette vizsgálóként. 2015 tavaszán csatlakozott a CHSH Dezső és Társai csapatához, ahol a versenyjogi területért felelős szakértő ügyvédként, 2016 óta a Budapesti Ügyvédi Kamara tagja. Számos szakmai cikk és egyéb tudományos munka szerzője, társszerzője, többek között a Tpvt. kommentárjában is jegyez részeket. Aktív szerepet játszik a tudományos közéletben, többek között a Magyar Versenyjogi Egyesület felügyelőbizottságának tagja, de tart kurzusokat szakkollégiumokban és rendszeres előadó hazai és nemzetközi tudományos konferenciákon is.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.

További álláshirdetések

Ügyvéd álláshirdetés (OPL)   1036 Budapest, Perc u. 6 új
2017-11-21
Ügyvédjelölti álláshirdetés (OPL)   1036 Budapest, Perc u. 6 új
2017-11-21
Gyakornoki álláshirdetés (OPL)   1036 Budapest, Perc u. 6. új
2017-11-21
Safary @ NAGY ÉS KISS   1054 Budapest, Szabadság tér 7.
2017-11-02
JOG(VAD)ÁSZOK – Jogász safary idegenvezetéssel   1024 Budapest, Ady Endre u. 19/A
2017-11-02