A Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda negyed- és ötödéves joghallgatók jelentkezését várja egyetemista programja keretében gyakornoki pozíció betöltésére.
Szakterületek
Adójog Bankjog Energiajog Kereskedelmi jog Polgári jog Társasági jog Versenyjog
Munkavégzés helye

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások
  • Nyelvtudás: Magyar Angol
  • Gyakorlati idő jogászként / Gyakornok esetén egyetemen eltöltött évek: 4 év, vagy annál több, de 5 évnél kevesebb
További elvárások
Word Excel PowerPoint Jogtár

Feladatok

  • ügyvédek munkájának segítése

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1126 Budapest, Ugocsa utca 4/B
  • Mikortól lehet kezdeni: 2018/02/05
  • Munkaidő: Részmunkaidő
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2018-01-10

Amit mi tudunk kínálni

kellemes, barátságos munkahelyi környezet szakmai fejlődés lehetősége korlátlan kávéfogyasztás modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet csapatépítők

Amit még érdemes tudnod

A Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda elsősorban hazai és nemzetközi tranzakciós, kereskedelmi, peres, pénzügyi, banki és társasági ügyekkel, energiajoggal, versenyjoggal, adó- és értékpapírjoggal foglalkozik.

Az egyetemista program célja, hogy a résztvevők tapasztalatot szerezzenek az ügyvédi munkáról, egy ügyvédi iroda működéséről, és a gyakorlatban próbálják meg alkalmazni az egyetemen megszerzett tudást.

Az iroda olyan negyed- vagy ötödéves joghallgatókat keres, akik angol nyelvismerettel rendelkeznek és a 2017-2018-as tanév tavaszi szemeszterében szeretnének részt venni a Nagy és Trócsányi Ügyvédi Iroda egyetemista programjában. Kérjük, hogy amennyiben a program felkeltette az érdeklődését, küldje el bemutatkozó levelét és magyar illetve angol nyelvű önéletrajzát Dr. Varga Ildikó ügyvédnek (varga.ildiko@nt.hu) vagy jelentkezzen közvetlenül a lenti felületen.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.