Miért lehet előnyös egy független irodánál karriert építeni?
Munkavégzés helye

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások
További elvárások

Feladatok

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1124 Budapest, Csörsz utca 41.
  • Szervező: Jalsovszky Ügyvédi Iroda
  • Időpont: November 7. Kedd 11.30-13.00
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2017-10-28

Amit mi tudunk kínálni

Miért érdemes ott lenned?

A hazai ügyvédi irodák között milyen szerepe van a butik irodáknak? Mi a dinamikus fejlődés és siker titka, hogyan hat ez az egyéni karrierekre?

Bepillantás a vállalatfelvásárlások, start-upok, kockázati tőkések világába.

Egy fiatal adójogász nemzetközi irodánál és butik irodánál szerzett tapasztalatai, mindennapjai, karrier döntései. Nyílt beszélgetés jelölti és ügyvédi tapasztalatokról.

Kiknek ajánlott? Akik szeretnének gyorsan fejlődni, a gazdasági jog szakterületeire kíváncsiak, szeretnék megismerni egy piacvezető független iroda előnyeit, nyitottak, szeretik a kihívásokat – és jól beszélnek, írnak angolul.

A Nagyvadak megtekintése mellett a safaryn lakomázni (szendvicsek) és felfrissülni (üditőkkel) is lehet majd!

 

Iroda rövid bemutatása

Nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező, nemzetközileg is elismert, független, üzleti szemléletű, az adójog, gazdasági jog területein kiemelkedő teljesítményű, mégis emberi léptékű iroda.

Előadók

dr. Jalsovszky Pál: Az iroda alapítója, egyben vezetője. Jogász-közgazdász, szakterülete az adójog és a vállalatfelvásárlási tranzakciók. Számos nemzetközi kiadvány által elismert adójogi szakember, korábban a Best Lawyers az Év Jogásza címet adományozta neki. Szabadidejében szívesen utazik, bridzsedzik és sportszenvedélyeinek hódol.

dr. Bejó Ágnes: Az iroda vállalatfelvásárlási és kereskedelmi jogi csoportjának egyik vezető jogásza. Vállalatfelvásárlási ügyekben szerzett rutinján túlmenően otthonosan mozog munkajogi kérdésekben is. Szabadidejében szívesen utazik, és előszeretettel látogatja a budapesti színházak előadásait.

dr. Fischer Ádám: Ügyvéd, elsősorban adóperek és adóeljárások során nyújt tanácsot. Tanulmányait hazai egyetemek mellett francia nyelvi környezetben végezte. Széles szakmai perspektíváját és precíz gondolkodását jogi diplomáján túlmenően közgazdasági képzettségének is köszönheti. Ha teheti, idejét utazással és sportolással, ezen belül is leginkább futballozással tölti.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.