A gazdasági jog és pénzügyi jog területén működő, több mint tízéves múltra visszatekintő, dinamikusan fejlődő iroda keres új munkatársat. A Magyarországon adójog területén piacvezető, nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező iroda célja, hogy a lehetséges megoldásokat a nemzetközi standardok és a helyi szokások együttes alkalmazásával találja meg. Ezúttal kereskedelmi jogi csoportjukba keresnek pályakezdő vagy legfeljebb 1 éves tapasztalattal rendelkező új csapattagot.
Szakterületek
Kereskedelmi jog
Munkavégzés helye

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások
 • Nyelvtudás: Magyar Angol
 • Gyakorlati idő jogászként: 1 év, vagy annál kevesebb
További elvárások
precizitás szakmai igényesség elhivatottság motiváltság

Feladatok

 • szerződések, okiratok szerkesztése
 • ügyvédek munkájának segítése
 • jogszabálykövetés és kutatás
 • külföldi ügyfelekkel kapcsolattartás

További fontos tudnivalók

 • Munkavégzés helye: 1124 Budapest, Csörsz utca 41.
 • Mikortól lehet kezdeni: 2017/11/24
 • Munkaidő: Teljes munkaidő
 • Szerződés: Határozatlan
 • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2017-11-24

Amit mi tudunk kínálni

kellemes/dinamikus/barátságos/fiatalos munkahelyi környezet versenyképes, teljesítményarányos jövedelem fitnesz bérlet igényes munkakörnyezet csapatépítők masszőr

Miért érdemes ott lenned?

A 12 éve alapított iroda az akkori egy főről – dr. Jalsovszky Pál, adójogász-közgazdász – mára 26 fős, nemzetközileg is elismert irodává fejlődött, mindvégig megtartva függetlenségét és rugalmasságát.
Amiért munkatársaink és ügyfeleink szeretik a Jalsovszkyt, az a rendkívül magas színvonalú jogi és tanácsadói munka, illetve az, hogy a vezetők is maximálisan kiveszik részüket a szakmai munkából.
A vezető ügyvédeink minden ügyvédjelöltre odafigyelnek, akik már a kezdetektől jogi feladatokkal foglalkozhatnak. Péntekenként LTS-ek (lunch time seminar) segítik a fejlődést. Az irodában a szakmai angol is magas fokon gyakorolható.

Az ügyfelekkel kapcsolatba kerülhetnek már jelöltjeink is, az irodát jó hangulatú légkör és erős csapatszellem jellemzi, továbbá évente több csapatépítő programot szervezünk, (sportos hétvégék, borkóstolók, kirándulások, síelés, curling, stb.) Friss gyümölcsök és kávé mindig elérhetők, pár hetenként masszőr jár hozzánk, csakúgy, mint a színházjegyes Éva néni, emellett a MOM Fitness & More sportközpontba ingyenesen járhatunk. Pro bono munkával segítünk társadalmilag fontos projekteket.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.

További álláshirdetések

Ügyvédjelölti álláshirdetés (Lohn Ügyvédi Iroda)   1053 Budapest, Károlyi utca 12. Ybl-palota 2. emelet új
2017-12-11
2017-11-29
2017-11-27
2017-11-24
Ügyvédjelölti álláshirdetés (Kinstellar)   1054 Budapest, Széchenyi rakpart 3.
2017-11-24