.

Workshopok

Délutáni idősáv

16-18 óráig

CV-író tréning

Fiatalos vagy konzervatív? Részletes vagy egyoldalas? Segítünk, hogy te is a legmenőbb önéletrajzot állíthasd össze magadnak!

Arsboni karrierutak

Az Arsboni közösség sokszínű egyéniségekből áll. Pillants bele egy ügyvédjelölt, egy közigazgatásban dolgozó jogász és egy diplomata mindennapjaiba!

[Angol / Német] jogi szaknyelv

A […] stúdió workshopja bepillantást enged a szaknyelvi képzések világába, hogy jogi tudásodat a nemzetközi porondon is kamatoztathasd!

Esti idősáv

18-20 óráig

Munkajogi workshop

A munkajog ismerete saját és leendő ügyfeleid érdekében is hasznos. Rácz Judit workshopján fontos tippeket tanulhatsz!

A jövő: az e- ügyvédi iroda

A Wolters Kluwer workshopján megismerkedhetsz a technikai fejlődés ügyvédi irodákra gyakorolt hatásaival.

Továbbtanulás a diploma után?

LLM, MBA, PhD? Ismerd meg a lehetőségeidet az ELTE Jogi Továbbképző Intézet workshopján!

Nagyelőadás

20 órától

időtartam: 25 perc

Ügyvédség 2020-2040

A jogi szakma drasztikus átalakulás kapujában áll. A szakma átrendeződése és a digitális forradalom eredményeképpen a „jogi robotok”  néhány évtizeden belül szinte biztosan átveszik majd minden harmadik jogász munkáját.

Akikkel már biztosan találkozhattok

Nyáron azt a visszajelzést kaptuk a kérdőívünket kitöltő több száz álláskeresőtől, hogy több információra van szükségetek a munkáltatókról. Az oldalon folyamatosan fogjuk ezért közzétenni a munkáltatói profilokat a következő egy hónapban, addig egy kis ízelítő:

DLA Piper

DLA Piper

A DLA Piper a világ egyik legnagyobb és legelismertebb globális jogi irodája, amely 4200 ügyvédet foglalkoztat a világ több mint 30 országában.  Több mint 40 ügyvéddel és 7 partnerrel az egyik legnagyobb Magyarországon működő, üzleti profilú nemzetközi jogi iroda.

Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

A Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda 1993-as megalapítása óta az egyik legdinamikusabban fejlődő és bővülő magyar ügyvédi iroda. A polgári és gazdasági jog területén túl, ICC és ICSID eljárásokban is képviselik ügyfeleiket. Mivel foglalkoznak még? A Fesztiválon megtudhajátok!

OPL

OPL

Nemzetközi, innovatív, független? Ezek nem csak buzzwordök, hanem hanem az OPL hitvallása.  A Fesztiválon megismerheted színes csapatukat, kedd este pedig meghallgathatod, hogy szerintük milyen irányba fog változni a jogi piac, és hogy ők hogyan vesznek részt ebben.

Wolters Kluwer

Wolters Kluwer

A Wolters Kluwer célja, hogy a cég ügyfelei mindig helyes döntést hozzanak. Egyik leghíresebb termékükkel, a Jogtárral, már ti is biztos találkoztatok. Milyen szolgáltatásokkal készülnek a jövőre? Workshopjaikon megtudhatjátok

KPMG

KPMG

A KPMG Magyarország egyik vezető könyvvizsgáló, adó- és üzleti tanácsadó társasága. Több mint 1000 munkatárssal iparág-specifikus szolgáltatásokat kínál többek között a pénzügyi szolgáltatások, a telekommunikáció, az energia- és közműszolgáltatások, a kormányzat, az infrastruktúra, az ingatlanpiac és a turizmus területén.

EY

EY

Az EY egyike a világ vezető könyvvizsgáló, adó-, tranzakciós és üzleti tanácsadást nyújtó vállalatainak.  Az EY hat kontinensen, 76 országban, kb. 2000 jogászt foglalkoztat. Az International Tax Review 2015-ben az EY-t válaszotta “Az év adótanácsadó cégének Magyarországon.”

CMS Budapest

CMS Budapest

A Magyarországon 1989 óta jelen lévő CMS Budapest ma már közel 70 jogásszal nyújt jogi és adózási szolgáltatásokat ügyfeleinek, kiemelt fókusszal az banking & finance, EPC, kereskedelmi, társasági jogi és ingatlan jogi ügyletekre.

EOS Magyarország

EOS Magyarország

A hamburgi központú EOS Csoport a világ 25 országában jelenlévő és több mint 8000 munkavállalót foglalkoztató szervezet, A vállalatcsoport fő profilja a kintlevőségek kezelése, fő ügyfelei között pedig megtalálhatóak a banki- és biztosítási szektor, a közművek és a telekommunikációs piac legnagyobb szereplői.

További munkahelyekkel ismerkednél meg?

Türelem, igyekszünk minél gyorsabban feltölteni a honlapra az összes résztvevőt:) Addig böngéssz a  már feltöltött álláshirdetéseink között!

Maradj velünk

Kövess minkett a facebookon: izgalmas tartalom, menő állásajánlatok, hírek a Fesztiválról: