Vevő vagy az adóra?

Az adótanácsadás menőbb, mint hinnéd

Az életben két dolog biztos: a halál és az adó. Meghalni még nem szeretnénk, ellenben az adót elég menő dolognak tartjuk, úgyhogy úgy döntöttünk, hogy az Arsboni Karrier Fesztivál szerdai napján főszereplővé is tesszük. Ha a pénzügyi jogot eddig a sötét oldallal azonosítottad, nem vagy egyedül. De itt az idő, hogy átértékelj mindent, amit az adótanácsadásról tudni véltél!

 

Szerdai napunk fő fellépői az adótanácsadók lesznek: találkozhattok a Big4 tanacsáadó cégek közül a Deloitte, az EY és a KPMG képviselőivel is, de velünk lesz a szintén top magyar adós iroda, a Jalsovszky is. Ezek a nevek ismerősen csenghetnek a közgázos hallgatók köreiben, azonban kevésbé ismert tény, hogy jogászok is szép számmal találják meg pályájukat ezeknél a vállalatoknál, így korántsem mondhatjuk azt, hogy csak közgázdiplomával van lehetőség az érvényesülésre náluk. Ezek a nevek igazi nagyvadaknak számítanak a szakmában, heti szinten sok százmilliós tranzakciók útjait egyengetik. Most azonban nem az irtózatos pénzért érkeznek, hanem azért, hogy bemutatkozzanak neked, és bepillantást nyújtsanak az adótanácsadók mindennapjaiba. Ahány csapat, annyi féle munka – abban is segíteni fognak neked, hogy a habitusodhoz, személyiségedhez legjobban illő területet megtaláld.

Az este zárásaként egy kerekasztal beszélgetésre fog sor kerülni Tax & Business – számok és jogászok címmel, ahol Tancsa Zoltán, a Deloitte indirekt adócsoportjának vezetője, és Béres Imre, a Becher és Torma ügyvédi iroda partnere közösen fog minket a szakterület rejtelmeibe bevezetni, de sikereik titkát is meg fogják velünk osztani, hiszen ők az élő példák rá, hogy nem jogászként sem szabad megijedni a számoktól és az adójogtól. 

Tancsa Zoltán, jogász, 2007-ben csatlakozott a Deloitte adótanácsadó csapatához, ahol jelenleg igazgatói pozíciót tölt be, a közvetett adókkal foglalkozó csoport vezetőjeként. Tanácsadói munkája során széles körű tapasztalatot szerzett a hazai és nemzetközi áfa tervezés területén.  A “Nagy Áfa Kézikönyv” társszerzője.

Béres Imre ügyvéd és adótanácsadó. Big4 pályakezdést követően 2011 óta dolgozik a Becher és Torma Ügyvédi Irodában, amelynek 2017-től partnere. Elsődlegesen adójogi jogvitákkal, M&A tranzakciókkal, adóstrukturálásokkal és adóhatékony javadalmazási rendszerek kialakításával foglalkozik.

A végtelen utazáshoz nincs szükség a jegyeidre! Hagyd otthon az indexedet, itt úgyis csak poháralátétnek használnád. A milliós tranzakcióknál nem a pénzügyi jog szigorlatjegyed fog kihúzni a csávából, hanem a rátermettséged.

Lehetsz a számok világának legrafináltabb jogásza, vagy szárnyait bontogató újonc, az adótanácsadó nagyvadak garantáltan fognak tudni neked újat mondani. Gyere el, és fedezd fel az adójog eddig rejtettnek vélt szépségeit.

***

Az üzlet csak rád vár, vágj bele a kalandba!

Megnéznél egy adótanácsadással foglalkozó ügyvédi irodát belülről? Akkor most itt a lehetőség!

Kerülj fórba egy Big Fournál!

A KPMG bemutatja, miért jó egy nemzetközi adótanácsadó nagyhatalom mellett működő ügyvédi irodában dolgozni.

EY Hungary – Karrier Safary

Nézd meg a saját szemeddel, milyen az élet pályakezdő jogászként az EY Csapatában!

Nagyvadak, testközelből – a Jalsovszkynál

Miért lehet előnyös egy független irodánál karriert építeni?

Arsboni Karrier Fesztivál

Találkozzunk november 7. és 9. között a Közgardenben, ahol top kiállítókkal, izgi programokkal, és (tényleg) jófej jogászokkal várunk!