Velez Csaba, pszichológus

A jogászszakmában egy olyan hivatás, amelyben kiemelten fontos a motiváció fenntartása, mivel az ember fokozottan ki van téve a kiégés veszélyének. A workshopomon a kiégés megelőzéséről, felismeréséről és leküzdéséről fogok beszélni. 8 tippen keresztül mutatom be, hogy mit tehetünk a kiégés ellen. A fél órás bevezetés után egy hosszabb foglalkozáson keresztül beszélgetek a kérdésről az érdeklődőkkel. Ha felkeltettem az érdeklődését, szeretettel várom!

Magamról:

Pszichológus magánrendelésem előtt a gazdaság különböző területein próbáltam ki magam. Dolgoztam fejvadászként, toborzási specialistaként külföldi cégeknek, vezettem 8 fős vállalkozást, továbbá számoltam fel céget is akkori munkaadóm megbízásából a válság közepén. Interjúztattam, és interjúztattak, bocsájtottam el embereket, és bocsájtottak el engem is a válság kezdetén. Mindezt a tapasztalatot klienseim szolgálatába tudom állítani.

HISZEM, hogy egy pszichológus nem pusztán az iskolapadtól lesz jó szakember, hanem a valós élet segíti a legnagyobb fejlődést. Amikor stresszkezelésről beszélek klienseimmel, nem a tankönyvet idézem, nem elméleteket puffogtatok, hanem valós, működőképes technikákat adok kezükbe, melyeket az ajtómon kilépve, azonnal alkalmazhatnak.