Tóth Mónika, pszichológus, mediátor

Egyetemistaként és pályakezdőként nagyon nehéz megfelelni. Ezt végig jártam, tudom mennyi félelem, aggály, kétség, elvárás és természetesen várakozás van bennünk ilyenkor. És bizonytalanság, hogy sikerül-e? De miért ne sikerülhetne? Hogyan? Erről fogok beszélni az előadásomban, amelyet egy hosszabb stresszkezelő és kommunikációs készségfejlesztő tréning követ. Várom Önöket!

Workshop felépítése:
1. Pszichoedukáció-mi a stressz, milyen testi-lelki tünetei vannak, hogyan “fészkeli”be magát mindennapjainkba/30 perc
2. Interaktív stresszkezelő és kommunikációs készségfejlesztés /90 perc

Mentális jóllét és megküzdési stratégia: két kulcsszó, melyek nagyon fontosak, hogy a kijelölt úton el tudjunk indulni és azon célba is érjünk.
“A stressz és az eredményes stresszkezelés” aktualitása örök érvényű, azonban az ún. “nagybetűs” életbe kilépő, kapunyitás szakaszában lévő fiatal felnőttek is fokozottan ki vannak téve a jelenség negatív élettani hatásainak. Ezért is fontos, hogy megtanulják mindazon készségeket, stratégiai lépéseket, melyek használatával növelni tudják megküzdési képességüket.

Felnőtt életem jelentős részében PR-ral , reklámmal, kommunikációval foglalkoztam, de a pszichológia tudománya már egészen fiatalon foglalkoztatott. A marketinges világ, a média varázsa bevonzott, ahol nagyon sokat tanultam az emberekről, emberektől , de leginkább magamról. Pályám elején hatalmas lelkesedéssel vetettem magam a munkába, hisz az üzleti szféra rendkívül izgalmakat és kihívásokat ígér, de ezeknek pályakezdőként nagyon nehéz megfelelni.

Pszichológusként kiemelt területeim:
-életvezetési tanácsadás, életkori krízisek
-párkapcsolati konzultáció, krízis kezelés
-pályatanácsadás, iskolapszichológia
-stresszkezelés
Mediátorként a viták, konfliktusok békés, megegyezésen alapuló elrendezésében nyújtok segítséget.

Tóth Mónika
pszichológus, mediátor
Kisszoba
1118. Budapest, Törökugrató u.20. 6/21.
www.vitastop.hu
FB: kisszoba