Hogyan védjem le az ötletemet?

Védjegyek és szabadalmak

Van egy szuper innovatív ötleted, de nem szeretnéd, ha valaki egyből ellopná? Szabadalmat szeretnél létrehozni, de nincs arra pénzed, hogy minden lépést szakértővel végeztess el? Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, akkor ott a helyed ezen az előadáson.

A Nagykörúttól pár percnyire, a Corvin negyednél található Hotel City Inn rendezvénytermében rendeznek innovációvédelmi előadást március 19-én. A „Hogyan védjem le az ötletemet?” című előadássorozat bevezető alkalmán akkor sem fogod magad elveszettnek érezni, ha korábban még egyáltalán nem foglalkoztál a témával.

Az esemény különlegessége, hogy olyan problémákat fog tárgyalni, amelyekről a hagyományos felsőoktatási képzésben nem igazán esik szó.

Az előadást a téma szakértői fogják tartani, akik több helyről is gyűjtöttek már tapasztalatokat, mielőtt az innovációvédelem területére érkeztek volna. Szalai Ádám közgazdászként diplomázott a BME-n, majd a gazdasági-jogi-mérnöki határterületeken kezdett el dolgozni. Aktívan részt vett egy USA-ban megrendezett védjegyjogi konferencián, de naprakész tudással rendelkezik tárgyalás- és előadástechnikában is. Munkája során még tovább képezte magát, és mára már az online marketing és a SEO szakértőjének is mondhatja magát.

Az esemény szervezője és ötletgazdája Pintz Zsófia, szabadalmi ügyvivőjelölt. Zsófia mérnökként diplomázott, de már jogi tapasztalatokat is szerzett Washingtonban, Münchenben, valamint Budapesten. Magyarország egyik vezető iparjogvédelmi irodájának szabadalmi osztályát vezeti. Másfél éve indította el innovációvédelmi előadásait, melyek gyors népszerűségre tettek szert.

Ha megtetszett az előadás a fenti információk alapján, akkor az alul található jelentkezési formon keresztül tudsz majd regisztrálni. Az esemény részvételi díj befizetéséhez kötött, de ha megosztod a Facebook-eseményt, akkor ingyenes belépőt nyerhetsz!

***

Március 19-én az előadók előadást szerveznek, ahová mindenkit sok szeretettel várnak. Az eseményre az alul található form kitöltésével tudsz regisztrálni!

A regisztráció a részvételi díj átutalásával lesz teljes. A bankszámlaszámot és az utalási határidőt a jelentkezésed után e-mailben küldjük. Az előadás napján vagy az előadás előtti 2 napban jelentkezve már csak a helyszíni fizetés lehetséges.

Az e-mail címet kérlek mindenképp helyesen írd, különben sajnos nem tudunk kapcsolatba lépni veled.