Hogyan védjem le az ötletem?

Innovációvédelmi Workshop április 4-én!

Van egy szuper innovatív ötleted, de nem szeretnéd, ha valaki egyből ellopná? Csinálj Te pénzt az ötletedből! Gyere el a Pintz és Társai haladó workshopjára!

A Belváros szívében, a Garibaldi utca 3. szám alatt rendeznek innovációvédelmi workshopot április 4-én. A „Hogyan védjem le az ötletem?” című sorozat következő alkalmán haladó ismeretekre tehetsz szert.

A workshop intenzív jellegű, nagyon részletesen kerülnek szóba a különböző eljárások. Konkrét példák elemzésével pedig azt is megmutatják a szervezők, hogy egy termék, applikáció vagy márka esetén milyen költségeid, teendőid lesznek majd.

A frissen megszerzett tudást azonnal a gyakorlatba is át tudod majd ültetni, ugyanis a helyszínen wifi és asztal is lesz, így egyből ki tudod majd próbálni a szabadalom- és védjegykutatás legfontosabb részeit. Még arra is lehetőség lesz, hogy a személyes ötletedet elemezzétek végig a szakértőkkel.

A korlátozott részvételnek köszönhetően a szervezők száz százalékban Rád figyelnek, a workshop folyamán felmerülő kérdéseidre azonnal választ adnak.

Ráadásul a résztvevők egy 15.000 forint értékű belépőt is kapnak a Hello Tomorrow első magyarországi konferenciájára, ahol a több száz látogató több mint 30 startup standja, és húsznál is több hazai és nemzetközi előadó meghallgatása közül válogathat majd.

Ha megtetszett az előadás a fenti információk alapján, akkor az alul található jelentkezési formon keresztül tudsz majd regisztrálni. Az esemény 30.000 forint részvételi díj befizetéséhez kötött, azonban ha március 29-ig elutalod a díjat, csupán 25.000 forint lesz az Early Bird jegyed! A Facebook-eseményt is követheted a részletekért!

***

Április 4-én az előadók workshopot szerveznek, ahová mindenkit sok szeretettel várnak. Az eseményre az alul található form kitöltésével tudsz regisztrálni!

A regisztráció a részvételi díj átutalásával lesz teljes. A bankszámlaszámot és az utalási határidőt a jelentkezésed után e-mailben küldjük. Early Bird jegyért március 29-ig kell elutalnod a kedvezményes összeget.

Az e-mail címet kérlek mindenképp helyesen írd, különben sajnos nem tudunk kapcsolatba lépni veled.