Tanulástechnikai tréningsorozat

Tanulástechnikai tréningsorozat

Érezted már úgy, hogy a vizsgaidőszak végére nemcsak minden energiád, de az életkedved is eltűnt? Most kezdted az egyetemet, és még nem tudod, hogy hogyan tudsz ekkora anyagokat elsajátítani? A vizsgák előtt nem tudsz aludni, s annyira izgulsz, hogy az a teljesítményedre is kihat? Jöttél már ki úgy a vizsgateremből, hogy úgy érezted, nem hoztál ki mindent magadból? Nehezedre esik fókuszálni és hatékonyan beosztani az idődet? Úgy érzed, hogy csak úgy elfolynak a napok? Néha eszedbe jut, hogy igazából nem is tudod, hogyan kell hatékonyan tanulni?

Ha bármelyik kérdésre igennel válaszoltál, akkor itt az ideje profi vizsgázóvá válni! Az EXAM FRIGHT KILLER tréning célja, hogy hatékony tanulóvá tegyen titeket. Olyan tippeket, trükköket és tanácsokat kaptok, amelyek segítenek abban, hogy kihozzátok magatokból a maximumot.

A négy alkalmas tréningsorozat alatt a következő témákkal fogunk foglalkozni:

1. alkalom - Tervezés és motiváció

Hogyan motiváld magad a tanulásra? Hogyan oszd be az idődet és készíts olyan tanulási tervet, ami mellett a hobbijaidra is jut időd? Mit kell megváltoztatnod a gondolkodásmódodban ahhoz, hogy leküzdhesd a vizsgaidőszak nehézségeit?

2. alkalom - Tanulási technikák

Hogyan tanulsz igazán hatékonyan? Milyen tanulási módszerek vannak? Neked melyik a leghatásosabb?

3. alkalom - Produktivitás és időmenedzsment, a halogatás leküzdése

Milyen produktivitási trükköket használhatsz annak érdekében, hogy hatékonyabb legyél, s így jóval lerövidítsd a tanulással töltött időt? Hogyan küzdhető le a halogatás? Hogyan tudsz fókuszálni az okostelefonok világában, amikor percenként elvonja valami a figyelmed?

4. alkalom - Stresszkezelés

Hogyan tudod kezelni a vizsgaidőszaki stresszt és az esetleges kudarcot? Hogyan kezeld a vizsgaidőszak során felbukkanó érzelmi hullámvasutakat? Hogyan kapcsolj ki még egy feszítettebb időszakban is? Ne hagyd, hogy az izgulás és a stressz a teljesítményedre és ez egészségedre is rámenjen

A tréningen nem azt tanuljuk meg, hogy hogyan tanulj többet, hanem hogyan tanulj okosabban. A tervezésre és önfejlesztésre fordított 4 alkalom pedig sokszorosan megtérül majd a vizsgaidőszak alatt!

Kiknek szól?

Nappali és levelező tagozatos egyetemi hallgatók egyaránt jelentkezhetnek. Ha úgy érzed, hogy a kelleténél jobban megvisel a vizsgaidőszak, ezt a tréninget Neked találtuk ki!

Hol?

A belvárosi jogi karoktól kevesebb mint 15 percnyire. Pontos helyszín hamarosan!

Mikor?

A tréningsorozat négy alkalomból fog állni, így azoknak a jelentkezését várjuk, akik április 25-én, május 2-án, május 8-án és május 16-án is részt tudnak majd venni a tréningeken.

Pontos időpont: 18:00-20:30

Mennyibe kerül?

A négyalkalmas tréningsorozat ára 10.000 Ft/fő.

Mások így látták a tréninget

A tréner

A tréningeket Mórocz Kata tréner fogja tartani, aki a Youth Trainers Academy nemzetközi trénerképző akadémia képzett trénere, a World Coaching Organsation által képzett coach. Kata 5 év jogi egyetemi tapasztalattal rendelkezik arról, hogy hogyan lehet hatékonyan tanulni. 

Jelentkezés

Jelentkezni az itt található form segítségével tudsz, amelynek kitöltése mindössze 2 percet vesz igénybe.

A jelentkezési határidő: április 23. 

A képzés legalább 12 fő részvételével indul el, így mindenképp hívd meg barátaidat is az eseményre! A maximális létszám 20 fő.

Kérdésed van?
Fordulj hozzám bizalommal az alábbi email címen: szilard.meszaros@arsboni.hu