Hogyan védjem le az ötletem?

Védjegyek és szabadalmak

Van egy szuper innovatív ötleted, de nem szeretnéd, ha valaki egyből ellopná? Szabadalmat szeretnél létrehozni, de nincs arra pénzed, hogy minden lépést szakértővel végeztess el? Ha bármelyik kérdésre is igen a válaszod, akkor ott a helyed ezen az előadáson.

A Nagykörúttól pár percnyire, a Corvin negyednél található Hotel City Inn rendezvénytermében rendeznek innovációvédelmi előadást április 23-án. A „Hogyan védjem le az ötletem?” című előadássorozat bevezető alkalmán akkor sem fogod magad elveszettnek érezni, ha korábban még egyáltalán nem foglalkoztál a témával.

Az esemény különlegessége, hogy olyan problémákat fog tárgyalni, amelyekről a hagyományos felsőoktatási képzésben nem igazán esik szó.

Előadásunk résztvevőinek mindemellett most AJÁNDÉK BELÉPÉSI LEHETŐSÉG jár 15.000 Ft értékben az első magyarországi Hello Tomorrow konferenciára, melynek fő célja, hogy innováció és tőke egymásra találjon. A rendezvényre már most számos befektető, startup és előadó regisztrált, így ha szeretnéd, hogy ötleted, találmányod repülőrajtot vegyen, kihagyhatatlan lehetőség TELJESEN INGYENESEN – élj vele!

Ha megtetszett az előadás a fenti információk alapján, akkor az alul található jelentkezési formon keresztül tudsz majd regisztrálni. Az eseményről bővebbi információkat itt találsz, de a Facebook-eseményt is megnézheted!

***

Április 23-án az előadók előadást szerveznek, ahová mindenkit sok szeretettel várnak. Az eseményre az alul található form kitöltésével tudsz regisztrálni!

A regisztráció a részvételi díj átutalásával lesz teljes. A bankszámlaszámot és az utalási határidőt a jelentkezésed után e-mailben küldjük. Ha április 18-ig jelentkezel, early birdként kedvezményes áron juthatsz hozzá a belépőhöz!

Az e-mail címet kérlek mindenképp helyesen írd, különben sajnos nem tudunk kapcsolatba lépni veled.