Keep calm and TRUST Ecovis – Safary az Ecovisnál

még két szabad helyünk van – regisztrálj most!

Mit kínál a jogászoknak az angol „trust” alapú bizalmi vagyonkezelés? Kortárs képzőművészeti galériánkban meggyőző hazai perspektívát mutatunk.

2018. október 15. 09:00-11:00, Ecovis (1036 Budapest, Bécsi út 52., II. 6-7.)

Az Ecovis Hungary Legal különleges szakmai témát és művészeti programot együtt kínál.

Irodánk senior partnere a jogalkotási folyamatban is részt vett, elismert hazai szakértő, így egyedülálló betekintést nyerhetsz tőle egy Magyarországon még éppen csak meghonosodó jogintézmény, az angol trust mintájára létrehozott bizalmi vagyonkezelés rejtelmeibe.

Itt még kevés a piaci szereplő, de nemzetközi tapasztalatok alapján igen perspektivikus terület – és nem csak a hagyományos öröklési rendszer alternatívájaként!

 

Arról pedig, hogy milyen egy nemzetközi tanácsadói hálózat tagjaként egy nagyobb hazai cégcsoportban jogásznak lenni, valamint mindennapjainkról és közösségünkről legifjabb kollégáink fognak mesélni.

Bátran és tabuk nélkül kérdezhetsz tőlük.

És hogy feldobjuk a hétfő délelőttödet, szívesen körbevezetünk „galériánkban”:

Irodánk művészeti mecenatúrája izgalmas kortárs képzőművészeti gyűjteményben ölt testet– eddig mindenki talált benne kedvencet.

Előadók lesznek

Péter harminc éves tapasztalattal rendelkezik számos jogi szakterületen,  ide tartozik a likviditás és válságkezelés, csőd-és felszámolás, vagyonkezelés, komplex beruházási projektek, ingatlan- és vagyonjog, valamint peres képviselet.  Dr. Kesseő-Balogh Péter

Irodavezető, ügyvéd, mediátor

Gábor jogi szakterületei a társasági jog, a társasági adózás, a nemzetközi adótervezés, és a bizalmi vagyonkezelés. Sokéves nemzetközi gyakorlattal a háta mögött elismert szakértője a magyar bizalmi vagyonkezelés meghonosításának. Dr. B. Szabó Gábor

Ügyvéd

Jelentkezés

Még két szabad helyünk van – regisztrálj most!

Bejelentkezés után látni fogod a regisztrációs formot. Kérünk, hogy a kísérő szövegben add meg a mobilszámodat, hogy el tudjunk érni, ha valami változás lenne a programmal kapcsolatban. Ha csatolod önéletrajzodat is, további karriertippekkel is el tudunk látni!

Felhasználói bejelentkezés

Légy részese Te is az ország legnagyobb jogász közösségi élményének! Élj a lehetőséggel, várunk sok szeretettel!