Élő közvetítés az OTDK-ról

Hírek, információk, eredmények, mini-interjúk, statisztikák – minden egyben az OTDK-ról. Kövesd az élő közvetítésünket a verseny előtt, alatt, után, hogy ne maradj le semmiről!

Mini-interjú Pálffy Ilonával – Szerda 17:55

Elnök Asszony, úgy tudjuk, az  OTDK szervezői felkérték tanácsadónak, hogy tapasztalataival segítse, hogy probléma és fennakadás nélkül sikerüljön a verseny indítása és az eredmények összesítése. Mit gondol, holnap nagyjából mikor kezdődhet meg holnap a megmérettetés? A válaszért kattints a képre.

PázMan vs Bol-dog – Szerda 17:30

 

Kiszirvágott információink szerint az OTDK hivatalos kabalafigurája PázMan lett volna, a szervezőbizottság azonban végül elvetette a szuperhős karakterét. Az ötlet a vizes vébé kreatívjait szállító cégtől származott. A Bol-Dog figuráját megalkotó csapat forrásaink szerint nem értette az egyetem reakcióját.

Kezdünk – Szerda 17:05

Kedves Olvasóink, kezdünk! Izgatottan várjuk, hogy idén milyen attrakcióval lepnek meg minket a szervezők a megnyitón. Meg kell, mondjuk, nem lennénk a helyükben, a Miskolci Goa Fesztivál OTDK baglyos performanszát, nem nagyon tudjuk, hogy lehetne überelni.

Hivatalos OTDK-házibuli az Arsboninál

Lawtech Meetup Special Edition

 

Az év legnagyobb lawtech meetupjával várunk október 8-án, az Akváriumban.

Szafarik

 

Látogasd meg az ügyvédi irodákat, és döntsd el a személyes benyomásaid alapján, hol szeretnél a jövőben dolgozni!

Dzsembori

HR-es konzervszlogenek helyett eszközöket adunk a kezedbe, hogy a hozzád legjobban passzoló állást találd meg az elérhető legmagasabb bérért a lehető legrövidebb idő alatt!