Community Ambassador @Arsboni

 Itt a lehetőség, hogy már joghallgatóként együtt dolgozz a magyar jogászságot és az ügyvédi piacot átalakító (szuper)csapattal. Mindezt rugalmas munkaidőben, az egyetem mellett, rendes fizetésért.

Az Arsboni a jövő jogászainak közössége, amit napról napra építünk, mert hiszünk abban, hogy a mi generációnkak kell átvinnie a jogászságot a 21-ik századba. Amit tőled várunk: beszélgess joghallgató társaiddal, pörögj velünk az eventjeinken. Ilyen egyszerű. És jobb, mint földhivatalba járni, az biztos.  

Jogászok vagyunk, tudjuk mit mond a törvény, Ulpianus mémek megvannak, a jogi környezet nálunk mégis pusztán csak keret.

Ha te is azt érzed, hogy nincs még egy ilyen szakma, viszont meghagynád a jogszabályokat másnak, gyere velünk a padlásnak (valójában Aranykéz utca, félemelet, lift mellett – sneak peek fenn)!

MIKOR LEGYÉL TE AZ ARSBONI KÖVETKEZŐ CSAPATTAGJA?

Ha bírod a pörgést

Elsődlges feladatod a HR & rendezvény csapatunk támogatása lesz: Dzsembori, Lawtech Meetup, Karrier Fesztivál, Karrier Safary, Sziget Fesztivál részvétel – pár arsbonis event, ahol ez történik: 🎭🎉🏃👯👌🍻🍹.

Szervezz, légy jelen, maradj kapcsolatban a résztvevőkkel.

Ha érdemi tapasztalatot szereznél, de pénzért

Természetes, hogy fizetünk a munkádért. Heti 40 órával számolva havi nettó 150.000 Forint bérre számíthatsz, iskolaszövetkezeten keresztül, legálba’.

Persze nem kell teljes munkaidőben itt dolgozz: a fizetésed arányosan állapítjuk meg a ledolgozott munkaóráid alapján

Emellett olyan tapasztalatot szerezhetsz nálunk, amire a klasszikus jogászi pályákon nem lenne lehetőséged.

Ha közösségi arc vagy

Beszélgess és kontaktolj egyetemistákkal, pályakezdő jogászokkal és partnereinkkel

Az Arsboni Magyarország vezető jogi-szakmai és áll állásközvetítői platformja. Sőt még ennél is több: szakmai közösség – egyetemisták önszerveződéséből indult portálunkon jogászok publikálnak, emellett versenyeket, és meetupokat szervezünk.

Ha úgy érzed, több van benned

Olyan embereket keresünk, akik kreatívak.

A kreativitás viszont sokféle. lehet, hogy te mémeket tudsz gyártani, jól fotózol, frappáns szövegeket írsz, vagy jó ötleteid vannak a rendezvényeinkhez.

Lényeg: ha valaha úgy érezted, hogy többre vagy képes mint a magolásra és folyószövegek visszamondására, akkor itt a helyed!

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI

Legalább heti 20 órát tudj velünk az irodánkban dolgozni nyár végéig, a folytatás már megegyezés kérdése.

Nem számít, hogy melyik egyetemről jössz, és hogy hanyadéves vagy.

Jelentkezz itt lent felületünkön, és töltsd fel a CV-d. Bónuszpontért írd meg, miért szeretnél velünk dolgozni.

Akár holnaptól lehet kezdeni. Kicsit később is, de holnaptól lenne ideális.

Jelentkezési határidő: 2019. augusztus 23.

Várunk a Csapatba!:)

Felhasználói bejelentkezés

Miért lesz ez neked jó?

Ez egy galéria. nézd végig!

Iroda a belváros szívében

Tágas, napfényes irodánk az Aranykéz utcában, a Vörösmarty tér és a Ferenciek tere között található, tíz percre az ELTE-től és a Pázmánytól (ha a Károliból jönnél, elég későbbre beérni;))

Rugalmas munkaidő (főleg nyáron ;))

Annyit kérünk csak, hogy vállalj hetente minimun húsz órát, és egyeztessünk arról mindig előre, hogy mikor dolgozol. Egyébként nyáron egy vadabb buli után nem kell másnap reggel fél 9re beérned, ősszel pedig a szemináriumaidhoz igazíthatod beosztásod

Minden adott

Kávé, légkondi,  túrórudi péntek, a falakon saját készítésű képek és színes post-itekkel teli whiteboardok – jó ide belépni, jó érzés itt dolgozni. Ha pedig hosszú távon is együtt dolgozunk: laptop, monitor, bármi, amire szükség lehet a melóhoz.

Megismerheted és képezheted magad

Minden munkatársunkkal hosszú távban gondolkodunk. Figyelembe vesszük a személyes ambícióid, és segítünk, hogy tanulhass, képzéseken vegyél részt. Ha kölcsönös a bizalom, biztos állással számolhatsz az egyetem mellet, vagy akár azon túl is.

(ha végül máshová mennél, segítünk elhelyezkedni, ebben jók vagyunk;))

Ez egy galéria. nézd végig!

Hangulat, vibe-ok, érzések

 Kukkants be hozzánk

 

 Perk§

 

  • Elfogultak vagyunk, de szuper jófej a csapatunk. Oldott légkör, sok nevetés, közös kajálások. Ha most még időben csatlakozol, akkor segíthetsz a csapatnak dönteni – Xbox-ot vegyünk, vagy Playstationt?

 

  • Munkánk során rengeteg tehetséges fiatallal találkozunk, és neked is lehetőséged lesz megismerni ezeket az embereket, akár egy kávé mellett a belváros szívében, akár egy jó fröccs felett valamelyik rendezvényünkön

 

  • Apropó rendezvények: a munkánk része, hogy Teraszpartikra járunk, hogy több száz fővel veretjük az Akváriumba’, vagy épp, hogy a Sziget Fesztiválon képviseltetjük magunkat – valakinek ezt is meg kell csinálni! Nem egyszerű, de ki lehet bírni, ha más nem egy védőital segítségével