Community Ambassador @Arsboni

 Dolgozz a magyar jogászságot és az ügyvédi piacot átalakító (szuper)csapattal. Mindezt rugalmas munkaidőben, az egyetem mellett, rendes fizetésért.

Az Arsboni Magyarország vezető jogi-szakmai és állásközvetítői platformja. Sőt még ennél is több: szakmai közösség – egyetemisták önszerveződéséből indult portálunkon jogászok és joghallgatók publikálhatják cikkeiket, előadásokat szervezünk a jog jövőjével kapcsolatban.  

Jogászok vagyunk, tudjuk mit mond a törvény, Ulpianus mémek megvannak, a jogi környezet nálunk mégis pusztán csak keret.

Ha te is azt érzed, hogy nincs még egy ilyen szakma, viszont meghagynád a jogszabályokat másnak, gyere velünk a padlásnak (valójában Aranykéz utca, félemelet, lift mellett – sneak peek fenn)!

MIKOR LEGYÉL TE AZ ARSBONI KÖVETKEZŐ CSAPATTAGJA?

Ha bírod a pörgést

Elsődlges feladatod a HR & rendezvény csapatunk támogatása lesz: új szolgáltatásokat indítunk be, új honlapot és design alakítunk ki, és megduplázzuk a csapatunk méretét. Biztos nem fogsz unatkozni.

Dzsembori, Lawtech Meetup, Karrier Fesztivál, Karrier Safary, Sziget Fesztivál részvétel – pár példa, ahol ez történik:

🎭🎉🏃👯👌🍻🍹.

Szervezz, légy jelen, maradj kapcsolatban a résztvevőkkel.

Ha érdemi tapasztalatot szereznél, de pénzért

Természetes, hogy fizetünk a munkádért. Heti 40 órával számolva havi nettó 150.000 Forint bérre számíthatsz, iskolaszövetkezeten keresztül, legálba’.

Persze nem kell teljes munkaidőben itt dolgozz: a fizetésed arányosan állapítjuk meg a ledolgozott munkaóráid alapján

Emellett olyan tapasztalatot szerezhetsz nálunk, amire a klasszikus jogászi pályákon nem lenne lehetőséged. Amellett, hogy a frontvonalról követheted a jogi piac átalakulását, megismerheted egy startup belső működését is

Ha közösségi arc vagy

Beszélgess és kontaktolj egyetemistákkal, pályakezdő jogászokkal és partnereinkkel

✌👷💪 – felejtsd el a “Tisztelt Hölgyem / Uram” fordulatokat, az unalmas formalizmusokat.

Karrier Kávé egyetemistákkal

ÚRISTEN MÉGIS KÁVÉT KELL FŐZNI!

Igen, magadnak, ha szereted a kávét. Amúgy most rendeljük meg az új kávégépünk, azért, hogy az irodánkban kényelmesen tudj majd beszélgetni tehetséges fiatal  jogászokkal

Ha úgy érzed, több van benned

Olyan embereket keresünk, akik kreatívak.

A kreativitás viszont sokféle lehet – az is lehet, hogy mémeket tudsz gyártani, jól fotózol, szépen rajzolsz, frappáns szövegeket írsz, jó ötleteid vannak a szervezéshez.

Vagy csak simán feltalálod magad új szituációkban 

Lényeg: ha valaha úgy érezted, hogy többre vagy képes mint a magolásra és folyószövegek visszamondására, akkor itt a helyed!

Miért lesz ez neked jó?

Iroda a belváros szívében

Tágas, napfényes irodánk az Aranykéz utcában, a Vörösmarty tér és a Ferenciek tere között található, tíz percre az ELTE-től és a Pázmánytól (ha a Károliból jönnél, elég későbbre beérni;))

Rugalmas munkaidő (főleg nyáron ;))

Annyit kérünk csak, hogy vállalj hetente minimun húsz órát, és egyeztessünk arról mindig előre, hogy mikor dolgozol. Egyébként nyáron egy vadabb buli után nem kell másnap reggel fél 9re beérned, ősszel pedig a szemináriumaidhoz igazíthatod beosztásod

Minden adott

Kávé, légkondi,  túrórudi péntek, a falakon saját készítésű képek és színes post-itekkel teli whiteboardok – jó ide belépni, jó érzés itt dolgozni. Ha pedig hosszú távon is együtt dolgozunk: laptop, monitor, bármi, amire szükség lehet a melóhoz.

Megismerheted és képezheted magad

Minden munkatársunkkal hosszú távban gondolkodunk. Figyelembe vesszük a személyes ambícióid, és segítünk, hogy tanulhass, képzéseken vegyél részt. Ha kölcsönös a bizalom, biztos állással számolhatsz az egyetem mellet, vagy akár azon túl is.

(ha végül máshová mennél, segítünk elhelyezkedni, ebben jók vagyunk;))

Ez egy galéria. nézd végig!

Hangulat, vibe-ok, érzések

 Kukkants be hozzánk

 

 Perk§

  • Elfogultak vagyunk, de szuper jófej a csapatunk. Oldott légkör, sok nevetés, közös kajálások. Ha most még időben csatlakozol, akkor segíthetsz a csapatnak dönteni – Xbox-ot vegyünk, vagy Playstationt?

  • Munkánk során rengeteg tehetséges fiatallal találkozunk, és neked is lehetőséged lesz megismerni ezeket az embereket, akár egy kávé mellett a belváros szívében, akár egy jó fröccs felett valamelyik rendezvényünkön

  • Apropó rendezvények: a munkánk része, hogy Teraszpartikra járunk, hogy több száz fővel veretjük az Akváriumba’, vagy épp, hogy a Sziget Fesztiválon képviseltetjük magunkat – valakinek ezt is meg kell csinálni! Nem egyszerű, de ki lehet bírni, ha más nem egy védőital segítségével

Mi kell a jelentkezéshez:

Legalább heti 20 órát tudj velünk az irodánkban dolgozni nyár végéig, a folytatás már megegyezés kérdése.

Nem számít, hogy melyik egyetemről jössz, és hogy hanyadéves vagy.

Jelentkezz a felületünkön, és CV-d mellett tölts fel egy maximum 400 karakteres üzenetet is arról, hogy miért szeretnél velünk dolgozni.

Akár holnaptól lehet kezdeni. Kicsit később is, de holnaptól lenne ideális. Várunk a Csapatba!:)

Bejelentkezés