AZ ELŐADÁSRÓL

2023. október 17. | 19:00-20:00 | Online

Fogalmad sincs, hogy milyen területen keress gyakornoki helyet? Diplomával a kezedben sem tudod még elképzelni, hogy mit is fogsz csinálni egy M&A, banking&finance, IP csoportban, vagy egy nagyvállalat jogi osztályán? Nem tudod eldönteni, mennyire érdemes specializálódni már a legelején?

Nem vagy biztos benne, hogy a következő évtizedekben is ugyanazokkal az ügyekkel szeretnél foglalkozni, mint most? Esetleg kétségbe vagy esve, mert pár év után váltanál, de nem tudod, hogy fogj neki, és egyáltalán merre tovább? Kíváncsi vagy rá, hogy milyen jogterületekkel lehet a legtöbb pénzt keresni, vagy melyek a legideálisabbak work/life balance szempontból? Esetleg az érdekelne, melyekre van nagy szükség most, és melyek azok, amikre mindig is lesz igény? Akkor neked szól ez az előadás!

Jogterületet váltani óriási szívás, és minden félévvel egyre nehezebb lesz: egy 2-3 év tapasztalatú ügyvédjelöltnek négyszer annyi időbe telik más területen állást találnia, mint az átlagos álláskeresőnek, szakvizsga után pedig gyakran egyáltalán nem is sikerül.

Előadásunkban praktikus szempontokat szeretnénk adni neked, amik segíthetnek eldönteni, hogy számodra mi a helyes út, és arra is kitérünk, mik azok a gyakori hibák, amiket a pályakezdők elkövetnek, amikor jogterületet választanak.

ELŐADÓ

Németh Márton

Arsboni

JELENTKEZÉS

A regisztrációhoz csupán Arsboni Karrier profilodra van szükséged. Amennyiben még nincs nálunk fiókod, készíts egyet csupán két perc alatt.

A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés szükséges