fbpx

Ügyvéd

„Szeretjük a szakmánkat, és szeretünk együtt dolgozni, ezért úgy döntöttünk, saját, közös irodát alapítunk.”

„Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy hogyan maradjunk emberek, és hogyan maradjunk közösség.”

A KCG Partners Ügyvédi Társulás egy nemzetközi ügyfélkörrel rendelkező budapesti ügyvédi iroda. Magas színvonalú jogi szolgáltatásokat nyújtunk elsősorban a társasági jog, az M&A, a projekt & energiajog, az ingatlanjog, az adójog, a munkajog, a peres jog, az adatvédelem, valamint a pénzügyi jog területein.

Most adójogi tapasztalattal bíró ügyvéd kollégát keresünk csapatunkba.

Szakterületek

Adatvédelem Adójog Energiajog Fúziók és felvásárlások Ingatlanjog Munkajog Polgári jog Polgári peres eljárások Társasági jog

Munkavégzés helye

1054, Budapest, Széchenyi Rakpart 8.

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

  • Nyelvtudás: Magyar Angol
  • Szakvizsga: Szükséges

További elvárások

Microsoft Office Jogtár csapatjátékos hozzáállás elhivatottság felelősségtudat határozott fellépés jó kommunikációs képesség vállalkozó szellem

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1054, Budapest, Széchenyi Rakpart 8.
  • Munkaidő: Teljes munkaidő
  • Szerződés: Határozatlan
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2019/05/14

Amit mi tudunk kínálni

komplex szakmai fejlesztési program szakmai coaching kellemes/ barátságos munkahelyi környezet béren kívüli juttatások versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem belvárosi iroda neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség prémium juttatás tréningek/ továbbképzések csapatépítők

Amit még érdemes tudnod

Rólunk: 

A 2014-ben alakult KCG Partners Ügyvédi Társulás azonos értékrendet képviselő, elhivatott ügyvédek együttműködésének az eredménye. Őszintén hiszünk abban, hogy az emberi tényező a legfontosabb érték. Munkatársaink alkotják együttműködésünk motorját, és jelentik közös sikereink kulcsát. Együtt dolgozunk, így vezetőink ajtaja minden kollégánk számára bármikor nyitva áll. A stílus, az elkötelezettség és a hitelesség csak néhány az általunk vallott értékek közül. Célunk, hogy alakítsuk és vezessük a magyar jogi piacot, szakterületeinken piacvezető ügyvédi irodák legyünk.

Ügyfeleink körét fele-fele arányban alkotják külföldi és magyar (elsősorban nagyobb méretű) vállalatok.

Ügyvédeink és ügyvédjelöltjeink valamennyien folyamatosan fejlesztik a tudásukat (LL.M., MBA, szakjogász képzések, stb.), amelyet anyagi és munkaidőbeli támogatással ösztönzünk. A tudományos eseményen töltött időt mi teljes értékű ledolgozott munkaidőként vesszük figyelembe. Örülünk, ha írói munkásságod nálunk is kiteljesíted, de annak is, ha nálunk válsz jogi publicistává, amennyiben ilyen ambícióid lennének.

Még a legizgalmasabb munkát is meg kell szakítani egy kis feltöltődéssel! Rendszeresen szervezünk csapatépítő programokat profi szakember bevonásával. A spontán meginduló közös programok sem ritkák nálunk, gyakran ebédelünk egy közeli jó helyen, arra is akadt példa, hogy a K&H félmaraton váltón is elindultunk, de például a foci vb-k alatt irodai tippjáték indult meg.

Irodánk elkötelezett a társadalmi felelősségvállalás mellett. Havonta bizonyos számú ingyenes tanácsadói munkával segítjük egy hátrányos helyzetűekkel foglalkozó alapítvány munkáját.

Rólad: 

Most egy adójogban jártas ügyvéd kollégával szeretnénk bővíteni a csapatot. Olyan lelkes munkaerőt keresünk, aki önállóan (persze a segítségünkkel) tud komolyabb projekteket vinni, és ügyfeleink előtt reprezentálni azt a professzionalizmust, amit irodánk egyik kiemelt értékének tart. Jelöltjeink és gyakornokaink mentorálásában is számítanánk Rád. A pozíció nem SZJA bevallások futószalagon történő gyártását jelenti: nálunk minden kolléga az egész projektet végigkíséri, és jelenti annak arcát ügyfeleink előtt. Munkád adójogi fókuszú – elsősorban TAO-val kapcsolatos – lenne, de ha van egy kis polgári jogi vagy tranzakciós vénád, annak nagyon örülünk, hiszen hasznát fogod venni.

Ha még több érdekességre vagy kíváncsi rólunk, múltunkról, filozófiánkról és irodánkról, ajánljuk figyelmedbe ezt az interjút.

Reméljük, mielőbb megkezdhetjük a közös munkát.

Képek az irodáról