Ügyvédjelölt

Légy egy piacvezető, adójogra specializálódott butik budai iroda oszlopos tagja! Gigaprojektek, neves nemzetközi ügyfelek és hosszú távú, vonzó perspektívák várnak a multicégek nyomasztó munkakörnyezete nélkül családias hangulatban.

Ha elkötelezett vagy az adójog iránt és erős az angolod, Te vagy a mi emberünk!

Szakterületek

Adójog

Munkavégzés helye

Budapest, Alkotás u.

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

  • Nyelvtudás: Angol
  • Gyakorlati idő: pályakezdő, vagy max 2 éves tapasztalat

További elvárások

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: Budapest, Alkotás u.
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2023/04/05

Amit még érdemes tudnod

Mi értjük az adót.

A Becher&Torma üstökösként jelent meg néhány éve a magyar adótanácsadói piacon, és azóta a szektor egyik legjelentősebb irodájává nőtte ki magát. A B&T vezető ügyvédei nemzetközileg is elismert és meghatározó szereplői a szakmának, olyan évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, amelyet az adójog frontvonalánál szereztek - a piac oldalán Big4-ok és vezető ügyvédi irodák, az állam oldalán a minisztérium kötelékében. A legelismertebb rangsorok, így a a Chambers Europe és Legal 500 Becher Ákost a vezető tanácsadók között tartják számon. Másik névadó partnerünk, a Legal 500 minősítése alapján "leading individual" elismerést szerző Torma Levente a "Best Lawyers in 2013" listán a "Legjobb magyar adójogász" elismerést szerezte meg. Sőt olyan munkatársunk is van, akinek negyven éves pénzügyminisztériumi tapasztalat áll a háta mögött. Egyedülálló módon ötvözzük a különböző iskolák szakértelmét, tevékenységi körünk pedig lefedi az adótanácsadás teljes skáláját. Ennek megfelelően magas szintű szakértelemmel rendelkezünk az adózás európai uniós vonatkozásaiban, az indirekt adózás fortélyaiban, de ha a jogvitás ügyekkel  is szívesen foglalkoznál, akkor sem fogsz csalódni - adóperekben is képviseljük ügyfeleink érdekeit. Ezen felül magas szinten űzzük a compliance advisory mesterségét, szakértelemmel rendelkezünk a komplex adóstruktúrák területén, és ha állami támogatással kapcsolatos kérdés merül fel, megoldásért akkor sem szaladunk házon kívülre.

Mi vár rád a B&T-nél?

  • A MOM Park és a Gesztenyés kert között, Buda egyik hangulatos és könnyen megközelíthető helyén fekszik tágas, profi módon felszerelt, napfényes irodánk.
  • Ha megtetszik egy konferencia vagy publikálnál egy jó cikket, nem fogunk visszatartani a részvételtől, sőt: bátorítunk, hogy fejlődj!
  • Neves ügyfelek, kihívásokkal teli összetett projektek és támogató csapat vár.
  • Ügyeid vitelében komoly önállóságot kapsz, mentorálunk a szakmai fejlődésed során, és támogatunk benne, hogy képezd magad.
  • Hosszú távú perspektíva személyre szabott juttatási csomaggal kombinálva.

 

Meggyőztünk?

Ha érdeklődsz az adójog iránt, és rendelkezel tárgyalóképes angol nyelvtudással, akár azonnali kezdéssel várunk a szakmailag kiemelkedő, folyamatosan fejlődő, baráti csapatunkba.

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.