Dr. Kelecsényi Beáta Ügyvédi Iroda

Adatlap megtekintése

Gyakornok

Gyakornokot keres dinamikus csapatába-home office lehetőséggel- a Dr. Kelecsényi Beáta Ügyvédi Iroda.

Munkavégzés helye

Hollán Ernő u. 28.

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

További elvárások

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: Hollán Ernő u. 28.
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2022/09/08

Amit még érdemes tudnod

Elvárások:

  • Jogi egyetem, legalább IV. évfolyamon tanulmányok folytatása.
  • Word, és Excel felhasználó szintű ismerete.
  • Elektronikus jogtárak, kereső szoftverek használata.
  • Külalak, tartalom tekintetében igényes írásbeli, kiváló szóbeli kommunikációs készség .
  • Szorgalom, precizitás, megbízhatóság, gyors gondolkodás.
  • Saját számítógép, telefon.

Amit kínálunk:

Vegyes jogterületen, magas minőségű jogi munkavégzést, jogi gondolkodás, ügyvédi irodai folyamatok és módszertanok elsajátítását, iratszerkesztési, jogi tartalomírási, kommunikációs gyakorlatot, kiváló szakmai fejlődést biztosíthatunk. Letöltött szakmai gyakorlat-igazolást biztosítunk, díjazás kizárólag ezt követő megfelelés (betanulás) után lehetséges.

 

A távmunka jellege:

Irányítás mellett, több jogterületen, önállóan vagy team-ben kutatási feladatok, jogi elemzések, iratok, beadványok, jogi tartalmak előkészítése, megírása. A munkavégzés és irodai kapcsolattartás előre egyeztetett napokon (idősávokban), heti beosztás alapján on-line történhet, irodai bejárást és jelenlétet nem igénylünk, alkalmanként (XIII. ker.), megbeszélés szerint szükséges lehet.

 

Pályázat beadásának módja:

Magyar nyelvű szakmai CV-t (pdf-ben) az Arsboni Karrier felületén kérjük beküldeni, kiválasztás több körben zajlik, kizárólag egyes pályázókat értesítünk.

 

Adatvédelmi tájékoztató:

A pályázó tudomásul veszi és elfogadja, hogy pályázatában személyes adatokat közöl és küld meg a pályáztató részére. A pályázó az elküldéssel egyidejűleg kifejezetten engedélyezi, hogy a pályáztató az önéletrajzát, motivációs levelét (pályázati anyagok) és az abban található személyes adatokat legfeljebb 6 (hat) hónap időtartamban kiválasztás és ajánlat céljából tárolja, majd a határidő lejártát követően törölje. A pályázó hozzájárul, hogy személyes adatait és pályázati anyagát a pályáztató alkalmazottai, a kiválasztás céljából megismerjék. Adatvédelmi kérdésekkel összefüggésben a pályáztató képviselője jár el.

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.