fbpx

Gyakornok

Dolgozz gyakornokként az első naptól érdemi feladatokon! A tranzakciós jog területén a legnagyobb nemzetközi ügyvédi irodákkal egy ligában játszó Bóné Ügyvédi Iroda joghallgatót keres, hosszú távra!

Szakterületek

Fúziók és felvásárlások Gazdasági jog Kereskedelmi jog Társasági jog

Munkavégzés helye

1032 Budapest, Lajos utca 74-76.

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

 • Nyelvtudás: Magyar Angol
 • Gyakorlati idő: Minimum 1 év
 • Diploma minősítése: nem elsődleges szempont

További elvárások

elhivatottság motiváltság

Feladatok

 • cégalapítások, módosítások
 • ingatlan adásvételek előkészítése
 • jogszabálykövetés és kutatás
 • szerződések, okiratok szerkesztése

További fontos tudnivalók

 • Munkavégzés helye: 1032 Budapest, Lajos utca 74-76.
 • Mikortól lehet kezdeni: 2021/01/25
 • Munkaidő: Részmunkaidő
 • Szerződés: Határozatlan
 • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2021/01/27

Amit mi tudunk kínálni

mentoring kellemes/ barátságos munkahelyi környezet szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség

Amit még érdemes tudnod

Megcsináltad a római jog vizsgáid? Az egyetem mellett megismernéd a jog gyakorlati oldalát is? Itt a lehetőség! A Bóné Ügyvédi Iroda gyakornokot keres, hosszútávra. Céljuk, hogy leendő munkatársukat a kezdetektől egészen a 150 millió eurós tranzakciókig végigvezessék. Ez nem egy óriási iroda, itt Te leszel a középpontban, csak rajtad múlik, mit hozol ki a lehetőségből. Ha bizonyítasz, pár év múlva lehet, hogy már Te fogsz a nemzetközi irodák képviselőivel szemben ülni a tárgyalóasztalnál!

Lesz valódi munka?

Náluk az első naptól érdemi munkát kell végezni.  A kávét a gép főzi, fénymásolni pedig nem kell.  A fiatalok gyakorlati képzése számukra rendkívül fontos, alapvetően hosszú távon gondolkodnak a kollégákban.

Milyen irodára számítsak?

A felesleges irodai stresszt mellőzik, bőven elég az a feszültség, ami a jogi feladatok precíz és határidőre való megoldásával jár.  Normális, kiegyensúlyozott a légkör, ahol mindenki elmondhatja az álláspontját és más gondolatait. Nincs hülye kérdés. Valamint nincs üvöltözés és szívatás sem.

Menni fog a helytállás egyetem mellett is?

A konkrét óraszám megbeszélés tárgya, minimum heti 2 nap munkát azonban elvárnak. Azt gondolják, ez alá nem érdemes menni, mert akkor csak pici részfeladatokat tudnának adni. Munkájuk ugyan jelenleg is rengeteg van, és a jövőben is lesz bőven, de számukra fontos, hogy a gyakornok az egyetemen is jól teljesítsen. Mindannyian 30-40 évet fogunk dolgozni, de az elméleti alapokat most kell megszerezni az egyetemen, ezért a a munka nem mehet a tanulás rovására.  A vizsgaidőszakkal kapcsolatban abszolút rugalmasak, megértik, hogy a gyakornokok olyankor otthon tanulnak.

Mennyit fogok keresni?

A díjazás megbeszélés kérdése. Iskolaszövetkezeti vagy más megoldásra is nyitottak. Automatikus béremelés nincsen, de ha jól végzi a gyakornok a munkáját, akkor lépni fognak, hiszen ők is abban vagyunk érdekeltek, hogy megtartsák a tehetséges gyakornokot.

Készen állsz? Indítsd be a karrieredet, jelentkezz önéletrajzoddal az Arsboni Karrier felületén!