Ügyvédjelölt

Az Oppenheim munkajogi csoportja jellemzően nagyvállalatok számára nyújt jogi tanácsot. Megismerkedhetsz nálunk a munkaerő-gazdálkodás napi problémáitól kezdve a vállalatfelvásárlási tranzakciók munkajogi vonatkozásain át a kollektív munkajogi ügyekig és a munkaügyi vitarendezésig a terület valamennyi szegmensével. A munkajog iránt hosszútávon is elkötelezett emberek közt, valódi szakmai műhelyben dolgozhatsz.

Szakterületek

Munkajog

Munkavégzés helye

1053 Budapest, Károlyi utca 12.

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

  • Nyelvtudás: Magyar Angol
  • Gyakorlati idő: Pályakezdő, vagy akár több év tapasztalattal rendelkező

További elvárások

csapatjátékos hozzáállás nagy munkabírás terhelhetőség

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1053 Budapest, Károlyi utca 12.
  • Munkaidő: Teljes munkaidő
  • Szerződés: Határozatlan
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2022/11/17

Amit mi tudunk kínálni

szakmai coaching kellemes/ barátságos munkahelyi környezet versenyképes jövedelem nemzetközi szakmai háttér hosszú távú karrierlehetőség

Amit még érdemes tudnod

Az Oppenheim Ügyvédi Iroda pályázatot hirdet a munkajogi csoportjába, ügyvédjelölti pozíció betöltésére. Ha érdekel ez a jogterület, esetleg valamilyen tapasztalatot is szereztél benne, szívesen találkoznál és dolgoznál közvetlenül ügyfelekkel és adott esetben kipróbálnád magad a bíróság előtt is, jelentkezz!

A munka ellátásához szükséges, hogy magabiztosan tudj angolul (szóban és írásban egyaránt). Kiemelten fontos, hogy a számítógépes rendszereket, az alap Microsoft programokat is tudd kezelni.

Angol és magyar nyelvű önéletrajzod benyújtásával jelentkezhetsz az Arsboni Karrier felületén. Ha esetleg készítettél korábban munkajogi tárgyú dolgozatot, vagy publikációt, ne habozz megosztani velünk. Reméljük, hallunk felőled.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.