fbpx

Ügyvédjelölt

Légy egy piacvezető, adójogra specializálódott butik budai iroda oszlopos tagja! Gigaprojektek, neves nemzetközi ügyfelek és hosszú távú, vonzó perspektívák várnak a multicégek nyomasztó munkakörnyezete nélkül családias hangulatban.

Ha elkötelezett vagy az adójog iránt és erős az angolod, Te vagy a mi emberünk!

Szakterületek

Adójog

Munkavégzés helye

1123 Budapest, Alkotás u. 53

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

 • Nyelvtudás: Magyar Angol
 • Gyakorlati idő: pályakezdő
 • Diploma minősítése: nem elsődleges szempont

További elvárások

Word Excel diszkréció elhivatottság felelősségtudat jó problémamegoldó képesség megbízhatóság önállóság precizitás szakmai igényesség ügyfélorientált szemlélet

További fontos tudnivalók

 • Munkavégzés helye: 1123 Budapest, Alkotás u. 53
 • Munkaidő: Teljes munkaidő
 • Szerződés: Határozatlan
 • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2020/02/07

Amit mi tudunk kínálni

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet béren kívüli juttatások versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem belvárosi iroda neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség korlátlan kávéfogyasztás korlátlan frissítő fogyasztás igényes munkakörnyezet tréningek/ továbbképzések csapatépítők

Amit még érdemes tudnod

Mi értjük az adót.

A Becher&Torma üstökösként jelent meg néhány éve a magyar adótanácsadói piacon, és azóta a szektor egyik legjelentősebb irodájává nőtte ki magát. A B&T vezető ügyvédei nemzetközileg is elismert és meghatározó szereplői a szakmának, olyan évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, amelyet az adójog frontvonalánál szereztek - a piac oldalán Big4-ok és vezető ügyvédi irodák, az állam oldalán a minisztérium kötelékében. A legelismertebb rangsorok, így a a Chambers Europe és Legal 500 Becher Ákost a vezető tanácsadók között tartják számon. Másik névadó partnerünk, a Legal 500 minősítése alapján "leading individual" elismerést szerző Torma Levente a "Best Lawyers in 2013" listán a "Legjobb magyar adójogász" elismerést szerezte meg. Sőt olyan munkatársunk is van, akinek negyven éves pénzügyminisztériumi tapasztalat áll a háta mögött. Egyedülálló módon ötvözzük a különböző iskolák szakértelmét, tevékenységi körünk pedig lefedi az adótanácsadás teljes skáláját. Ennek megfelelően magas szintű szakértelemmel rendelkezünk az adózás európai uniós vonatkozásaiban, az indirekt adózás fortélyaiban, de ha a jogvitás ügyekkel  is szívesen foglalkoznál, akkor sem fogsz csalódni - adóperekben is képviseljük ügyfeleink érdekeit. Ezen felül magas szinten űzzük a compliance advisory mesterségét, szakértelemmel rendelkezünk a komplex adóstruktúrák területén, és ha állami támogatással kapcsolatos kérdés merül fel, megoldásért akkor sem szaladunk házon kívülre.

Mi vár rád a B&T-nél?

 • A MOM Park és a Gesztenyés kert között, Buda egyik hangulatos és könnyen megközelíthető helyén fekszik tágas, profi módon felszerelt, napfényes irodánk.
 • Ha megtetszik egy konferencia vagy publikálnál egy jó cikket, nem fogunk visszatartani a részvételtől, sőt: bátorítunk, hogy fejlődj!
 • Neves ügyfelek, kihívásokkal teli összetett projektek és támogató csapat vár.
 • Mi elismerjük a már megszerzett tapasztalatod és komoly háttered. Ezért ügyeid vitelében komoly önállóságot kapsz. Sőt, mivel kifejezetten büszkék vagyunk diverz hátterünkre, örülni fogunk, ha mi tanulhatunk tőled.
 • Egyedül bonyolíthatsz le teljes projekteket, junior kollégák bevonásával és mentorálásával.
 • Hosszú távú perspektíva személyre szabott juttatási csomaggal kombinálva.

 

Meggyőztünk?

Ha érdeklődsz az adójog iránt, és rendelkezel tárgyalóképes angol nyelvtudással, akár azonnali kezdéssel várunk a szakmailag kiemelkedő, folyamatosan fejlődő, baráti csapatunkba.

Képek az irodáról