Egyéb jogász

Légy egy piacvezető, adójogra specializálódott butik iroda oszlopos tagja! Nagyszabású projektekkel, neves nemzetközi ügyfelekkel, és családias hangulatban várunk a MOM Park közvetlen közelében található irodánkban!

Ha rendelkezel 5-6 éves adójogi / adótanácsadó tapasztalattal, erős számviteli tudásod van, és jól beszélsz angolul, Te vagy az emberünk!

Szakterületek

Adójog

Munkavégzés helye

1123 Budapest, Alkotás u. 53

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

 • Nyelvtudás: Magyar Angol-Felsőfok
 • Gyakorlati idő jogászként / Gyakornok esetén egyetemen eltöltött évek: 5 év, vagy annál több
 • Diploma minősítése: nem elsődleges szempont

További elvárások

diszkréció elhivatottság felelősségtudat jó problémamegoldó képesség megbízhatóság önállóság precizitás szakmai igényesség ügyfélorientált szemlélet

Jelentkezésnél előnyt jelent

Big4-nál szerzett tapasztalat

Előnyök

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet béren kívüli juttatások versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem belvárosi iroda neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség igényes munkakörnyezet tréningek/ továbbképzések csapatépítők

További fontos tudnivalók

 • Munkavégzés helye: 1123 Budapest, Alkotás u. 53
 • Munkaidő: Teljes munkaidő
 • Szerződés: Határozatlan
 • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2020/10/09

Amit mi tudunk kínálni

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet béren kívüli juttatások versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem belvárosi iroda neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség igényes munkakörnyezet tréningek/ továbbképzések csapatépítők

Amit még érdemes tudnod

Mi értjük az adót.

A Becher&Torma üstökösként jelent meg néhány éve a magyar adótanácsadói piacon, és azóta a szektor egyik legjelentősebb irodájává nőtte ki magát. A B&T vezető ügyvédei nemzetközileg is elismert és meghatározó szereplői a szakmának, olyan évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, amelyet az adójog frontvonalánál szereztek - a piac oldalán Big4-ok és vezető ügyvédi irodák, az állam oldalán a minisztérium kötelékében. A legelismertebb rangsorok, így a Chambers Europe és Legal 500 Becher Ákost a vezető tanácsadók között tartják számon. Másik névadó partnerünk, a Legal 500 minősítése alapján "leading individual" elismerést szerző Torma Levente a "Best Lawyers in 2013" listán a "Legjobb magyar adójogász" elismerést szerezte meg. Sőt olyan munkatársunk is van, akinek negyven éves pénzügyminisztériumi tapasztalat áll a háta mögött. Egyedülálló módon ötvözzük a különböző iskolák szakértelmét, tevékenységi körünk pedig lefedi az adótanácsadás teljes skáláját. Ennek megfelelően magas szintű szakértelemmel rendelkezünk az adózás európai uniós vonatkozásaiban, az indirekt adózás fortélyaiban, de ha a jogvitás ügyekkel  is szívesen foglalkoznál, akkor sem fogsz csalódni - adóperekben is képviseljük ügyfeleink érdekeit. Ezen felül magas szinten űzzük a compliance advisory mesterségét, szakértelemmel rendelkezünk a komplex adóstruktúrák területén, és ha állami támogatással kapcsolatos kérdés merül fel, megoldásért akkor sem szaladunk házon kívülre.

 

Mi vár rád a B&T-nél?

 • A MOM Park és a Gesztenyés kert között, Buda egyik hangulatos és könnyen megközelíthető helyén fekszik tágas, profi módon felszerelt, napfényes irodánk.
 • Ha megtetszik egy konferencia vagy publikálnál egy jó cikket, nem fogunk visszatartani a részvételtől, sőt: bátorítunk, hogy fejlődj!
 • Neves ügyfelek, kihívásokkal teli összetett projektek és támogató csapat vár.
 • Mi elismerjük a már megszerzett tapasztalatod és komoly háttered. Ezért ügyeid vitelében komoly önállóságot kapsz. Sőt, mivel kifejezetten büszkék vagyunk diverz hátterünkre, örülni fogunk, ha mi tanulhatunk tőled.
 • Egyedül bonyolíthatsz le teljes projekteket, junior kollégák bevonásával és mentorálásával.
 • Hosszú távú perspektíva személyre szabott juttatási csomaggal kombinálva.

 

Meggyőztünk?

Akár azonnali kezdéssel várunk csapatunkba, amennyiben...

 • legalább 5-6 év adótanácsadó tapasztalattal,
 • erős számviteli ismeretekkel,
 • és tárgyalóképes angol nyelvtudással rendelkezel.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.