fbpx

Ügyvéd

**Szakvizsgázott jogászt keres az Illés Géza Márton Ügyvédi Iroda! Az ideális munkaerő alapvetően főállásban gondolkodik, de nem zárkózunk el egy lazább együttműködéstől sem, ha megvan a kölcsönös szimpátia. **

Főbb területeink között szerepel a gazdasági jog, az ingatlanjog, valamint a társasági jog, de egyéb szakterületekkel (pl. tőkepiaci jog) is lehetőséged lesz foglalkozni.

A munkavégzés helyét Rád bízzuk, dolgozhatsz home officeból, de a Mammutban lévő irodánkban is szívesen látunk. Örülünk, ha tudsz angolul, és munkád során is kamatoztatni tudod, de a pozíció betöltéséhez nem kizáró ok a nyelvtudás hiánya, így ez ne tartson vissza a jelentkezéstől!

Szakterületek

Fúziók és felvásárlások Gazdasági jog Ingatlanjog Kereskedelmi jog Társasági jog

Munkavégzés helye

1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. Mammut I. Bevásárlóközpont IV. emelet

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

  • Nyelvtudás: Magyar
  • Gyakorlati idő: Szakvizsga után maximum 5 év

További elvárások

Word Excel PowerPoint elhivatottság felelősségtudat jó problémamegoldó képesség önállóság jó problémaelemző képesség

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1024 Budapest, Lövőház utca 2-6. Mammut I. Bevásárlóközpont IV. emelet
  • Munkaidő: Teljes munkaidő
  • Szerződés: Határozatlan
  • Amit mi tudunk kínálni (kiegészítés): jó hangulat, negyedévente teljesítményértékelés, munka a Mammut Bevásárlóközpontban
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2021/03/01

Amit mi tudunk kínálni

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet dinamikus/ fiatalos munkahelyi környezet versenyképes jövedelem belvárosi iroda szakmai fejlődés lehetősége korlátlan kávéfogyasztás csapatépítők

Amit még érdemes tudnod

Az IGM hazai és nemzetközi kis- és középvállalatok számára nyújt jogi és projektmenedzsment szolgáltatásokat. Valódi értékteremtő tevékenységet végzünk nap mint nap, amihez kulcs a szakmai felkészültség, az elhivatottság és a folyamatos fejlődés.

Irodánk közepes méretű, csapatunk jelenleg 7 ügyvédből, 3 ügyvédjelöltből valamint 3 adminisztrátorból áll és várjuk, hogy egy új csapattag csatlakozzon hozzánk!

Szakterületeink között hangsúlyos a gazdasági jog, az ingatlanjog és a társasági jog, de egyéb szakterületekből - pl. tőkepiaci jog - is kiveheted a részed.

Nagyra értékeljük a kreativitást, a rendszerszintű gondolkodást és különösen azt, ha a munkatársaink élvezik a feladataikat.

 

Jelentkezz, ha:

- fontos számodra a szakmai fejlődés,

- rugalmas vagy a kereteket tekintve,

- valóban fiatalos és jó hangulatú irodát keresel,

- felesleges elvárásoktól mentes munkakörnyezetre vágysz,

- hozzáadott értékedet örülsz, ha anyagilag is elismerik,  és

- szeretnéd, ha nem a fizetési igényeidről kérdezgetnénk, hanem mi tennénk neked ajánlatot.

 

Az IGM Ügyvédi Iroda vezetőjével, Dr. Illés Géza Mártonnal két éve készített az Arsboni egy interjút a "Fiatalként is be lehet törni a piacra" címen. Ismerd meg az irodánk névadó ügyvédjét és az irodát a cikkből: LINK

 

Jelentkezéshez kérjük töltsd fel önéletrajzodat!

Képek az irodáról