DLA Piper Posztl, Nemescsói, Györfi-Tóth és Társai Ügyvédi Iroda

Adatlap megtekintése

Ügyvédjelölt

Gyere és dolgozz Te is a DLA Piper-nél!

Sziasztok,

Tálos Dániel vagyok, a DLA Piper IPT csoportjának ügyvédjelöltje. Másfél évvel ezelőtt, a Talent Pool gyakornoki programból átkerülve kezdtem itt, az IPT csoportban a karrierem. Most megosztom, hogy ez miért bizonyult jó döntésnek, és miért érdemes Neked is csatlakozni csapatunkhoz, és ehhez a csoporthoz!

Munkavégzés helye

1124, Budapest, Csörsz utca 49-51.

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

  • Nyelvtudás: Magyar Angol
  • Gyakorlati idő jogászként / Gyakornok esetén egyetemen eltöltött évek: pályakezdő

További elvárások

csapatjátékos hozzáállás elhivatottság jó kommunikációs képesség jó problémamegoldó képesség motiváltság

Előnyök

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet dinamikus/ fiatalos munkahelyi környezet neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége modern/ felszerelt iroda igényes munkakörnyezet

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1124, Budapest, Csörsz utca 49-51.
  • Munkaidő: Teljes munkaidő
  • Szerződés: Határozatlan
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2018/11/27

Amit mi tudunk kínálni

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet dinamikus/ fiatalos munkahelyi környezet neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége modern/ felszerelt iroda igényes munkakörnyezet

Amit még érdemes tudnod

Visszatekintve az  elmúlt időszakra talán az a legfontosabb számomra, hogy érdemi munkát végezhetek, rendkívül intelligens és inspiráló emberekkel. A nagy számú szakmai elismerést tényleg annak köszönhetjük, hogy egy szuper közösség jött össze, aki tud és hajlandó is a legjobbat kihozni magából.

Ahhoz, hogy így dolgozhasson a csapat, minden adott: szakmai fejlődés, modern és jól felszerelt irodai környezet és érdemi, adminisztratív support.

2018-ban nincs online tartalom valamilyen lista nélkül, ezért a HR-es csapattal összegyűjtöttük, hogy miért is érdemes hozzánk csatlakozni: valahol mélyen mindig is tudtad, hogy fontos ez a hans kelsen-i normapiramis, de a gyakorlatban nem sokszor fogod használni? Teljesen megértjük. Ehhez képest nálunk a Junior Academy Programunk keretében hetente képezheted magad senior ügyvédek segítségével. Itt az egyetemi oktatással ellentétben gyakorlati tudást sajátíthatsz el.

1. Hosszú távra építkezünk Veled, ehhez pedig a mentorálásra és a szakmai fejlődés hatékony elősegítésére is bevált receptünk van.

2. Az irodai képzések mellett a DLA Piper Career Academy programjában is részt vehetünk, és több jelöltünk külföldi LL.M. programját is támogatja az iroda.

3. Nyolc ügyvédünk került bele a Best Lawyers 2018-2019 Edition-be a szakterületén. Nálunk a legeslegjobbaktól tanulhatsz.

4. Csendes és békés környéken, Buda központjában, parkosított és exkluzív környezetben várunk Téged, ahol jó időben a Budai hegyekre néző teraszon ebédelünk.

5. Végül, de nem utolsósorban: már a pályakezdőkre vonatkozó bérajánlat is abszolút versenyképes, ráadásul a jelölt bérek megfelelő teljesítmény esetén dinamikusan nőnek minden évben. Ezen felül cafeteriára és egészségbiztosításra is számíthatsz.

Ha szeretnél csatlakozni hozzánk, annyit várunk el, hogy legyél jó angolból, légy nyitott az újdonságokra, és ne riasszanak el a kihívások. Jelentkezz hozzánk, dolgozzunk együtt, és légy mielőbb a választott szakterületed egyik legjobbja!

További információkat találsz munkáltatói profilunkon.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.