Becher és Torma Ügyvédi Iroda

Adatlap megtekintése

Ügyvédjelölt

Járd ki az adójog magasiskoláját nálunk! Gigaprojektek, neves nemzetközi ügyfelek és persze adó, adó, adó - a multicégek nyomasztó munkakörnyezete nélkül családias hangulatban. Kezdd velünk az őszt a budai dombok között.

Szakterületek

Adójog

Munkavégzés helye

1123 Budapest, Alkotás u. 53

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

 • Nyelvtudás: Magyar Angol
 • Gyakorlati idő jogászként / Gyakornok esetén egyetemen eltöltött évek: pályakezdő vagy max 2 éves tapasztalat
 • Diploma minősítése: nem elsődleges szempont

További elvárások

Word Excel diszkréció elhivatottság felelősségtudat jó problémamegoldó képesség megbízhatóság önállóság precizitás szakmai igényesség

Előnyök

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet béren kívüli juttatások versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem belvárosi iroda neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség korlátlan kávéfogyasztás korlátlan frissítő fogyasztás Irodai mentorálás igényes munkakörnyezet tréningek/ továbbképzések csapatépítők

További fontos tudnivalók

 • Munkavégzés helye: 1123 Budapest, Alkotás u. 53
 • Munkaidő: Teljes munkaidő
 • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2018/08/01

Amit mi tudunk kínálni

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet béren kívüli juttatások versenyképes jövedelem teljesítményarányos jövedelem belvárosi iroda neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség korlátlan kávéfogyasztás korlátlan frissítő fogyasztás Irodai mentorálás igényes munkakörnyezet tréningek/ továbbképzések csapatépítők

Amit még érdemes tudnod

Mi értjük az adót.

A Becher&Torma üstökösként jelent meg néhány éve a magyar adótanácsadói piacon, és azóta a szektor egyik legjelentősebb irodájává nőtte ki magát. A B&T vezető ügyvédei nemzetközileg is elismert és meghatározó szereplői a szakmának, olyan évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, amelyet az adójog frontvonalánál szereztek - a piac oldalán Big4-ok és vezető ügyvédi irodák, az állam oldalán az adóhatóság vagy minisztérium kötelékében. A B&T egyedülálló módon ötvözi a különböző iskolák szakértelmét praxisában.

 

Mi nem a szakbarbárságot keressük a jelöltjeinkben, hanem a tudásvágyat.

Nálunk lehetőséged van tanulni és kihozni magadból a legtöbbet - ehhez pedig minden segítséget megadunk. Tizenöt fős csapatunkban érdemben foglalkozunk veled, nemzetközi kapcsolataink révén pedig gigaprojektekben is aktívan részt vehetsz a multicégek nyomása - és sokszor személytelen munkakörnyezete - nélkül.

 

Milyen az ideális jelöltünk?

 • A tételes jogi tudás helyett sokkal fontosabb nálunk a logikus és letisztult gondolkodásmód.
 • Sosem hátrány egy adójogi irodánál, ha érdekel az adójog. Ha még Big4-os tapasztalattal is bírsz, nem lesz nehéz felvenned a tempót!
 • Nemzetközi ügyfélkörünk miatt az angol nyelvtudás mindennapi munkaeszköz nálunk.
 • Most végezted el az egyetemet, vagy legfeljebb két év munkatapasztalat van csak mögötted.

 

Mi vár rád a B&T-nél?

 • A MOM Park és a Gesztenyés kert között, Buda egyik hangulatos és könnyen megközelíthető helyén fekszik tágas, napfényes irodánk.
 • A tárgyalóban korlátlan dobozos kólával olthatod a szomjad.
 • Ha adótanácsadó/mérlegképes könyvelői tanfolyamon vennél részt, számíthatsz a mi anyagi támogatásunkra is.
 • Ha megtetszik egy konferencia, nem fogunk visszatartani a részvételtől, sőt: bátorítunk, hogy fejlődj!
 • Az érdemi ügyekben való részvétel nálunk nem csak a draftolást jelenti.

 

Meggyőztünk?

Akár azonnali kezdéssel várunk csapatunkba ügyvédjelöltnek, ha szeretnéd jelölti éveidet érdemben eltölteni egy szakmailag kiemelkedő, folyamatosan fejlődő, baráti közösségben.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.