Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

Adatlap megtekintése

Ügyvédjelölt

Ha hozzánk csatlakozol, egy dologban biztos lehetsz: kivételes helyre kerülsz. Ha érdeklődésed fő, de nem feltétlen egyedüli iránya a munkajog, és még tapasztalattal is rendelkezel benne, várunk csapatunkba.

Szakterületek

Adatvédelem Bankjog Egészségügyi jog Energiajog Fizetésképtelenség és szerkezetátalakítás Fúziók és felvásárlások Gazdasági jog Ingatlanjog Légügyi jog Médiajog Munkajog Polgári jog Polgári nemperes eljárások Szerződési jog Társasági jog Választottbírósági eljárások Versenyjog Világűrjog

Munkavégzés helye

1022 Budapest Árvácska u. 6.

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

  • Nyelvtudás: Magyar Angol
  • Gyakorlati idő jogászként / Gyakornok esetén egyetemen eltöltött évek: Minimum 1,5 év
  • Diploma minősítése: nem elsődleges szempont

További elvárások

Microsoft Office csapatjátékos hozzáállás elhivatottság lojalitás megbízhatóság motiváltság precizitás ügyfélorientált szemlélet

Előnyök

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet dinamikus/ fiatalos munkahelyi környezet béren kívüli juttatások versenyképes jövedelem neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség korlátlan kávéfogyasztás (esetenként/részben) otthonról végezhető munka munkába járás költségtérítése céges telefon laptop cafeteria BKK bérlet igényes munkakörnyezet légkondi tréningek/ továbbképzések csapatépítők

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1022 Budapest Árvácska u. 6.
  • Munkaidő: Teljes munkaidő
  • Szerződés: Határozatlan
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2019/02/18

Amit mi tudunk kínálni

kellemes/ barátságos munkahelyi környezet dinamikus/ fiatalos munkahelyi környezet béren kívüli juttatások versenyképes jövedelem neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség korlátlan kávéfogyasztás (esetenként/részben) otthonról végezhető munka munkába járás költségtérítése céges telefon laptop cafeteria BKK bérlet igényes munkakörnyezet légkondi tréningek/ továbbképzések csapatépítők

Amit még érdemes tudnod

Nem ülünk karba tett kézzel a komfortzónánkban, minden nap keressük a kihívásokat. Közel 40 kolléga igazi csapatként együttműködve dolgozik azon, hogy minden napod izgalmasan és tartalmasan teljen. Reggel médiajog, délben egy tárgyalás, délután némi űrjog – a legfontosabb nálunk, hogy tapasztalj és fejlődj.

Munkatársainkak megadjuk a kellő tiszteletet, így a munka-magánélet egyensúly sérthetetlen. Nálunk 5, 6 legkésőbb 7 körül mindenki végez, hazamegy, a családjával van. Nem az a fajta iroda vagyunk, ahol ha valaki este kilenckor végez a munkával, akkor kérdőn néznek rá, hogy hova-hova? Kíváncsiak vagyunk arra is, hogy te magad milyen színt hozol közösségünkbe és mi mindenre vagy képes szakmailag. Segítünk abban, hogy beilleszkedj, és minden pillanatban a legjobbat hozd ki magadból. Nem csak egy jó képességű jogászokból álló szakmai közeg vagyunk, hanem sok közös programunk is van, például nagyon szeretünk együtt kirándulni. Nem úgy jövünk be reggel, hogy na, ma is kezdődik egy nap, csak valahogy túl legyek rajta! Jó az irodában a hangulat, a légkör, és így azért egészen más munkát is ad ki az ember a kezéből, mintha nem így állna hozzá mindennapokhoz. Szeretjük is azt, amit csinálunk, szeretünk együtt dolgozni, és mivel hasonló típusú, mentalitású emberek vannak együtt, ezért jó élmény a közös munka.

Egy senior munkajogász kolléga mentorálása mellett vennéd ki a részed a csapat munkájából. Hogy ezen a területen felül mivel fogsz foglalkozni, az a Te döntéseden is múlik. Az opciók a nemzetközi szállítmányozástól a vasúti közlekedésen át a sportjogig terjednek.

Jelöltjeinket kifejezetten bátorítjuk a fejlődésre, a szakvizsgához közeledve már többnyire önállóan viszik az ügyeiket. A szakvizsgára felkészüléshez vizsgánként két hét szabadságot biztosítunk.

Hosszútávon számítunk Rád, és az előmenetel csak Rajtad múlik. Idővel senior szintű jogásszá, csoportvezetővé, később pedig partnerré is válhatsz.

A juttatás a nemzetközi irodák által kínált szinten mozog és fél éves időközönként egy feedback keretében ennek felülvizsgálatáról is beszélgetünk.

Nagyra értékeljük a vállalkozó szellemet és a proaktivitást. Úgy véljük, hogy a jog világának teljes megértéséhez a tárgyalótermi és okiratszerkesztési rutin mellé nem árt egy kis elméleti háttér sem. Ezért minden kollégánkat bátorítunk a tudományos kutatásra, publikálásra és konferenciákon előadóként való részvételre.

Ha szimpatikusnak találod irodánkat jelentkezz az alábbi felületen!

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.