KRS Ügyvédi Iroda

Adatlap megtekintése

Ügyvédjelölt / Ügyvéd

A gazdasági jog területén aktív modern szemléletű, progresszív iroda vagyunk, akikben ügyfeleink nem a szimpla jogi tanácsadót, hanem a szakmai partnert látják. Jelenleg ügyvédjelöltet és legalább öt év tapasztalattal rendelkező ügyvéd kollégát is keresünk összetartó csapatunkba.

Szakterületek

Adatvédelem Adójog Építési jog Fizetésképtelenség és szerkezetátalakítás Fúziók és felvásárlások Gazdasági jog Ingatlanjog Kereskedelmi jog Munkajog Polgári jog Polgári peres eljárások Szellemi tulajdon (IP)

Munkavégzés helye

1121 Budapest, Zugligeti út 41.

Elvárások és előnyök

Alapvető elvárások

  • Nyelvtudás: Magyar Angol

További elvárások

Microsoft Office csapatjátékos hozzáállás elhivatottság felelősségtudat jó kommunikációs képesség megbízhatóság önálló munkavégzés precizitás

Előnyök

neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség szakvizsgához kapcsolódó tanulmányi szabadság modern/felszerelt iroda csapatépítők

További fontos tudnivalók

  • Munkavégzés helye: 1121 Budapest, Zugligeti út 41.
  • Munkaidő: Teljes munkaidő
  • Szerződés: Határozatlan
  • Álláshirdetés feladásának időpontja: 2019/01/23

Amit mi tudunk kínálni

neves ügyfelek nemzetközi szakmai háttér szakmai fejlődés lehetősége hosszú távú karrierlehetőség szakvizsgához kapcsolódó tanulmányi szabadság modern/felszerelt iroda csapatépítők

Amit még érdemes tudnod

Kis és nagy ügyfeleinkre egyaránt büszkék vagyunk. A legvátozatosabb jogterületeken és ügyekben láttunk el számos külföldi és hazai vállalat képviseletét, így például a négyes metró építése, vagy az Ironman 70.3 budapesti szervezése kapcsán.

Munkatársaink folyamatos képzését különösen fontosnak tartjuk, hiszünk abban, hogy ez a hosszú távú siker alapja. A publikálás igazából elvárásnak tekinthető nálunk, de rendszeresen tartunk belső képzéseket is. A szakvizsgára való felkészülést egyéni igényekre szabott tanulmányi szabadsággal támogatjuk.

Minden munkavállalónkkal, így Veled is hosszú távon tevezünk, ennek érdekében életpálya modellt dolgoztunk ki. Az ügyvédjelölti időszakot követően, a sikeres ügyvédi szakvizsga után Irodánk támogatásával szakjogászi képesítést is szerezhetsz, ügyvédi pozícióban dolgozhatsz, a későbbiekben üzletágvezetői illetve hosszú távon akár partneri pozíciót is betölthetsz. Életpálya modellünk kiemelten kezeli a családalapítás, gyermekvállalás kérdését is, Irodánkban működő gyakorlat a „home-working” és „part-time working” várandósok illetve kisgyermekes kismamák részére mindaddig, míg teljesen vissza nem tudnak térni a munka világába.

Évenkénti közös vitorlázás, karácsonyi vacsora, és kisebb, ad-hoc csapatépítő programok, rendezvények biztosítják, hogy ne pusztán munkatársként tekintsünk egymásra.

Hisszük és valljuk, hogy az üzleti siker kötelez és kötelességünknek tekintjük, hogy a magunk szerény eszközeivel és forrásaival hozzájáruljunk mindazok megsegítéséhez, akik rászorulnak, illetve támogassunk olyan célokat, melyek alapvető értékek megőrzését támogatják, segítik, legyen az akár például az egészségmegőrzéssel, akár kulturális értékek megőrzésével, hagyományok ápolásával kapcsolatos.

Képek az irodáról

Csak regisztrált felhasználóként jelentkezhet az állásra.