fbpx

AZ ELŐADÁSRÓL

2023. október 24. | 13:30-15:30 | Online

Az Allen & Overy budapesti irodája 1993-ban alakult meg, azóta pedig az üzleti jog terén az egyik piacvezető irodává vált. Folyamatos sikereiket az egyedülálló nemzetközi tapasztalatuknak és a helyi piaci viszonyok átfogó ismeretének kombinációja biztosítja. Az iroda jogászai a magyar piac egyes legbonyolultabb és legúttörőbb tranzakcióin dolgoznak. Az üzleti jog minden területén jelen vannak, ideértve a szabályozási, társasági/M&A, ingatlan-, verseny-, és pénzügyi jogi  kérdéseket, valamint a szellemi tulajdon-, és munkajogot.

Felkeltette érdeklődésedet az Allen & Overy csapata? Virtuális standunk keretein belül felteheted valamennyi kérdésedet az iroda mindennapjaival, működésével és a karrierlehetőségekkel kapcsolatban az Allen & Overy munkatársainak. Akár gyakornokként, ügyvédjelöltként vagy ügyvédként érdeklődsz az iroda iránt, most itt a lehetőség arra, hogy személyesen is megismerkedj velük.

Az eseményt online, a Zoom-on keresztül tartjuk.

AZ ELŐADÓK

Az Allen & Overy munkatársai

JELENTKEZÉS

A regisztrációhoz csupán Arsboni Karrier profilodra van szükséged. Amennyiben még nincs nálunk fiókod, készíts egyet csupán két perc alatt.

A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés szükséges