fbpx

❤️ Segítünk a pályakezdésben ❤️

HR-es konzervszlogenek helyett eszközöket adunk a kezedbe, hogy a hozzád legjobban passzoló állást találd meg az elérhető legmagasabb bérért a lehető legrövidebb idő alatt! Küldd be nekünk a CV-det, és amíg kihevered a vizsgákat, mi már vissza is küldjük a javaslatainkkal, kikeressük neked a legrelevánsabb pozíciókat, és ha tetszenek, akár az interjúkat is leszervezzük neked.

A KARRIERED NEM FOG MAGÁTÓL BEINDULNI.

👉 Mi is jogászok vagyunk. Mi is ugyanazokat az iskolákat jártuk ki. Mi is ugyanazokkal a problémákkal találkoztunk pályakezdőként, mint te. Éppen ezért pontosan megértjük az élethelyzeted.

👉 Benne vagyunk az iparban egy ideje. Látjuk, hányan fogadnak el méltánytalan ajánlatokat, ragadnak bent rossz állásokban, égnek ki és váltogatják félévente a munkahelyüket, vagy hagyják ott örökre a szakmát.

👉 Több száz pályakezdőnek segítettünk már állást találni, mivel ügyfeleink az ország legnagyobb munkáltatói. Pontosan tudjuk, hogy mi kell ahhoz, hogy levedd a lábáról a HR-est és a partnereket – üljünk le egy kávéra, és beszélgessünk bullshit nélkül az igényeidről, a reális kezdő fizetésekről, vagy a valós munkateherről.

 

ARSBONI DZSEMBORI! Február 20. 🍺🍷🍕

 

A “kellemeset a hasznossal, de leginkább a kellemeset” örökérvényű igazságának jegyében ismét útjára indul az Arsboni Dzsembori!

Szerintünk a dresszkódos-feszengős-jófejkedős karrieresemények helyett a vizsgák után érdemesebb kikötni a nyakkendőt, és egy korsó habos sör és pizza mellett kötetlenül beszélgetni és ismerkedni a gyakorló jogászkollégákkal a legjobb nagy és közepes, nemzetközi és magyar irodákból, adótanácsadó cégektől, vagy a közigazgatásból. Itt szabadon kérdezhettek bérről, munkaórákról, kollégákról, vagy akár a főnökeikről!

Jegyezd fel az időpontot, mert hamarosan indul a következő Dzsemborink! Regisztrálj 👇👇👇, hogy az Arsboni irodájában maxon pörgethetsd a pizza-fröccs kombót, miközben segítünk beindítani a karriered!

Hogy személyre szabhassunk a tanácsaink, kérjük töltsd fel csatolmányként a CV-d! 😉

Időpont: 2020. 02. 20. Csütörtök 19:00
Helyszín: 1052 Budapest, Aranykéz utca 2. félemelet 3.

Kontakt, ha nem találsz ide, vagy bármi kérdésed lenne:

Németh Márton – 06 70 396 99 95marton.nemeth@arsboni.hu  NEKIK MÁR SEGÍTETTÜNK

  “Az Arsboni csapata egy kellemes személyes beszélgetés során felmérte az érdeklődési körömet, majd azt mérlegelve ajánlott releváns álláshirdetéseket. A jelentkezések után sem hagytak cserben, folyamatosan konzultáltunk az interjúfolyamat alatt. Ezért őszintén mondhatom, hogy miattuk (is) sikerült a számomra megfelelő helyre kerülnöm a pályám elején.”

  Farle Ádám

  “Nem csupán arról volt szó, hogy nagy energiákkal és szakértelemmel igyekeztek személyre szabottan összekapcsolni a megfelelő munkáltatóval, hanem képesek voltak a gondolkodásomat formálni és kiindulópontot adni az álláskereséshez. Még az interjú mindkét fordulójához is kaptam Tőlük tanácsokat.”

  Tóth Eszter

  BESZÉLJÜK MEG EGY KÁVÉ MELLETT

  Kinek a presszó, kinek a flat white, ki két cukorral, ki feketén. Üljünk le valamikor egy kávé mellé, és beszélgessünk arról, milyen munkahelyen dolgoznál szívesen, milyen jogterület áll a szívedhez a legközelebb, és hogy mi a helyzet most a jogászpiacon.

  A kávédat mi álljuk!

   

  A MUNKÁLTATÓK

   

  Többek között velük dolgozunk minden nap: