Jogász vagy, de a jog nem elég?

Csatlakozz az Arsbonihoz!

 

 

Jogász vagy, de a jog nem elég? Csatlakozz az Arsbonihoz!

Úgy érzed, nem találod a helyed a classic jogász szakmákban, mégsem szakadnál el teljesen a jog világától? Dolgozz a magyar jogászságot és az ügyvédi piacot átalakító (szuper)csapattal! 

Különböző pozíciókat hirdetünk, ami viszont közös bennük: 

Egyedülálló projektek, rugalmas munkaidő, szakmai mentorálás. Ezek nem üres címszavak, hanem a munkaköri leírásod – akár holnaptól.  Alapvetően teljes állásban keresünk embert, de akkor is írj nekünk, ha a lenti szakterületekkel akár pár órában foglalkoznál!,

Jogászok vagyunk, tudjuk mit mond a törvény, Ulpianus mémek megvannak, a jogi környezet nálunk mégis pusztán csak keret.

Ha te is azt érzed, hogy nincs még egy ilyen szakma, viszont meghagynád a jogszabályokat másnak, gyere velünk a padlásnak (dat paraphrase doe)!

“Ez mit jelent a gyakorlatban? Mit csinálnék nálatok?”

Válassz egy szakterületet, és vágjunk bele a munkába! 

Ha a te szakterületed nem szerepel a listában, de szerinted passzolna hozzánk, írj nekünk!

Közösségépítés & Karrier Tanácsadás

Segíts közösségünk tagjainak megtalálni, hogy mi az a munkahely, ami a legjobban passzol hozzájuk. Dolgozzunk együtt azon, hogy kevesebb kiégett jogász legyen.

Az Arsbonival segítünk eljuttatni a tehetséges gyakornokokat és ügyvédjelölteket az ország legjobb irodáihoz, ezzel pedig egy átláthatóbb, kiszámíthatóbb és igazságosabb jogi munkaerőpiacért dolgozunk nap mint nap.

Szövegírás & Kreatív Projektek

Nagyon sok jó sztori van most a jogi piacon. Szeretnénk, ha segítenél ezeket elmesélni. Elsődlegesen írásban. De igazából podcast, képriport, bármi lehet a formátum. 

Az Arsboni a jövő jogászainak szakmai platformja, amely a közéleti eseményeket a jog szemszögéből vizsgálja, független és kritikus szemmel. Emellett interjúkat készítünk, beszámolókat írunk, vagy megírjuk, hogy dr vagy Dr?.

Jogi innováció

A jogi piac radikális átalakulásban van,  minden nap új dilemmákba ütközünk. Nincsenek kész válaszaink, közösen keresünk innovatív megoldásokat.

Mi szervezzük Magyarország egyetlen állandó legal tech meetup sorozatát, és mi dolgozunk együtt a legtöbb jogi innovációs szereplővel, legyen szó a legnagyobb vállalatokról, vagy ébredező startupokról.

Sales & Ügyfélkapcsolat

A szektor legjelentősebb cégeivel dolgozunk együtt (Baker McKenzieDeloitteDLA PiperStartup Safary), de tovább akarunk lépni: a cél a nemzetközi piacra lépés.

Nem porszívó ügynökök vagyunk. Abban hiszünk, hogy piacismerettel, empátiával, alázattal, viszont céltudatosan és merészen olyan szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, amit máshol nem kapnak meg.

Projektmenedzsment

Megismerheted egy startup belső működését vállalatirányítási technikáktól kezdve a költségvetésen és stratégiai tervezésen át az operatív feladatokig.

Új iroda, új projektekúj ügyfelek: szerencsére alig győzzük a megbízásokat. Garázscégből piacvezetők és regionális szereplők akarunk lenni, ehhez pedig rád van szükségünk!

Gyakornoki pozíciók

Joghallgatóként nagyon sokféleképp csatlakozhatsz hozzánk. Írhatsz cikkeket, készíthetsz interjúkat, segíthetsz nekünk a rendezvényszervezésben, de akár csatlakozhatsz hozzánk fél vagy teljes állásban is. 

Ha érdekel a rendezvény és közösségszervezés, most van is egy pozíciónk, egyébként csak írj nekünk egy emailt, megnézzük, miben tudunk együtt dolgozni!:)

Hogyan tudsz jelentkezni?

– Jelentkezz itt lent a felületünkön, és töltsd fel a CV-d.

– Írd meg, hogy melyik terület érdekel. A jelentkezésedre mindenképpen visszajelzünk.

– Következő körben küldünk pár rövid próbafeladatot, hogy megnézzük, hogyan gondolkozol a kiválasztott szakterületen.

– A feladatok alapján pedig személyesen is találkozunk, hogy megnézzük, megvan-e a kémia.

– Ha ez megvan, akár holnaptól lehet kezdeni. Kicsit később is, de tényleg lehet holnaptól kezdeni.

Jelentkezési határidő: 2019. október 14.

Várunk a Csapatba!:)

Felhasználói bejelentkezés

Miért lesz ez neked jó?

Ez egy galéria. nézd végig!

Iroda a belváros szívében

Tágas, napfényes irodánk az Aranykéz utcában, a Vörösmarty tér és a Ferenciek tere között található, Budapest közepén. Itt zajlik az élet, viszont az iroda csöndes, lehet chillezni, vagy neadjisten’ nyugodtan dolgozni

Rugalmas munkaidő

Főszabály szerint teljes állásban fogsz dolgozni, viszont nem nézzük, hogy mikorra érsz be. Ami fontos nekünk: tartsd magad ahhoz, amit megbeszélünk.

Minden adott a jó munkához (Laptop is jár)

Kávé, légkondi,  túrórudi péntek, a falakon saját készítésű képek és színes post-itekkel teli whiteboardok – jó ide belépni, jó érzés itt dolgozni. Laptop, monitor, bármit, amire szükség lehet a melóhoz, biztosítunk

Megismerheted és képezheted magad

Minden munkatársunkkal hosszú távban gondolkodunk. Figyelembe vesszük a személyes ambícióid, és segítünk, hogy tanulhass, képzéseken vegyél részt. 

Ez egy galéria. nézd végig!

Hangulat, vibe-ok, érzések

 Kukkants be hozzánk

 

 Perk§

 

  • Elfogultak vagyunk, de szuper jófej a csapatunk. Oldott légkör, sok nevetés, közös kajálások. Ha most még időben csatlakozol, akkor segíthetsz a csapatnak dönteni – Xbox-ot vegyünk, vagy Playstationt? 
  • Munkánk során rengeteg tehetséges fiatallal találkozunk, és neked is lehetőséged lesz megismerni ezeket az embereket, akár egy kávé mellett a belváros szívében, akár egy jó fröccs felett valamelyik rendezvényünkön
  • Apropó rendezvények: munkánk része, hogy Teraszpartikra járunk, hogy több száz fővel veretjük az Akváriumba’, vagy épp, hogy a Sziget Fesztiválon képviseltetjük magunkat – valakinek ezt is meg kell csinálni! Nem egyszerű, de ki lehet bírni, ha más nem egy védőital segítségével.