fbpx

DENTONS
THE WORLD’S LARGEST GLOBAL LAW FIRM

Sokszínűség

A Dentons számára kiemelten fontos az egyenlő bánásmód, náluk mindenki ugyanolyan esélyekkel indul. Minden irodájukban található női vezető, emellett globális vezetőik 50%-a, munkatársaik 45%-a nő, a Nemzetközi Igazgatótanácsban pedig 32%-ot tesznek ki.

Ők tényleg nagyok. A legnagyobbak.

A Dentons megkerülhetetlen szereplője a jogi piacnak.
Több mint 5.900 jogásszal, 80 országban, több mint 160 irodával vannak jelen.

Pro bono

A Dentons Pro bono tevékenysége nem csak ügyvédei és szakemberei szakmai fejlődéséhez járul hozzá, hanem ahhoz is, hogy hosszútávú és pozitív hatást gyakoroljon a környezetre. A Pro bono munka megerősíti vállalkozói szemléletüket a mai összetett világ problémáinak megoldására.

A Dentons Budapest Magyarország egyik vezető nemzetközi ügyvédi irodája, a Dentons nemzetközi hálózata pedig a legnagyobb a világon. “Célunk, hogy magas szintű jogi és üzletviteli szolgáltatásokat nyújtsunk ügyfeleinknek, és segítsük jogi és üzleti problémáik innovatív megoldásában Magyarországon, Európában és világszerte.”

Tier 1 csoportot adtak a The Legal 500 kiadványába

irodával rendelkeznek

kollégájuk van világszerte

Chambers and Partners Europe 2023

Az idei jogi rangsor a Dentons Budapestet hét kategóriában is kiemelt helyen rangsorolja; a társasági jog, ingatlanjog és TMT szakterületein első helyen szerepel a Dentons Budapest. Emellett az iroda összes csoportvezető partnere bekerült a kiadványba. Ez az eredmény a bizonyítéka a kiváló munkának, a remek csapatnak és elkötelezettségnek, amellyel az elmúlt évben is kiemelkedő szolgáltatást nyújtottak ügyfeleiknek.

Jogászként az AI világában

Theodore S. Boone amerikai ügyvéd a Dentons Budapest Of Counselje, a Corvinus Egyetem Gazdasági Jog Tanszékének oktatója és az Amerikai Magyar Kereskedelmi Kamara korábbi elnöke. Interjúnkban beszélgettünk karrierjéről, amely New Yorkon és Washingtonon keresztül Budapestre vezetett, valamint arról, hogy milyen technológiai kihívásokkal kellett szembenéznie. Interjúnk második részében az AI által teremtett aktuális kihívásokról esett szó.

Élet a Dentonsnál

Mitől lesz nemzetközi egy ügyvédi iroda? Mire számíthat az az ügyvédjelölt, aki egy ilyen irodát választ magának? A Dentons Budapest részt vett a 2023-as tavaszi Arsboni Legal Festen. Előadásukban Zádori Eszter partner és Ordódy-Nagy Nóra ügyvédjelölt mesél arról, hogy milyen a jelölti lét a Dentons budapesti irodájánál. Előadásuk során elmondják, milyen egy jó ügyvédjelölt-jelölt, hogyan néznek ki a mindennapok, és kitérnek arra is, hogy hogyan alakulnak a túlórák, juttatások és a bónuszok.