fbpx

“Nem ügyvédi iroda vagyunk, hanem egy új generációs jogi szolgáltatási cégcsoport, ahol a legkülönbözőbb jogi munkáktól a politikai tanácsadáson keresztül egészen a legújabb technológiákig sok mindennel foglalkozunk. Ami összeköti ezeket a cégeket és munkáinkat, az a nemzetköziség, professzionalizmus és az innováció.”

Nemzetköziség

Nem csak a gunnercooke partnerségük miatt igazi nemzetközi iroda. Több mint harminc magyar, szír, lengyel, szlovák, spanyol, jordániai, román, brit és amerikai ügyvédjüknek köszönhetően egyszerre képesek regionális és multinacionális problémákon dolgozni, egyetlen helyről. Ez a rugalmasságuk teszi őket különlegessé Közép-Kelet Európában, ráadásul a legtöbb munkatársuk nemzetközi tapasztalattal is rendelkezik.

gunnercooke LegalTech

Nem ügyvédi iroda, hanem új generációs jogi szolgáltatási cégcsoport. Mit is jelent ez? Másképpen fogják fel a jogi szolgáltatásokat. Szerintük az OPL egy szellemi műhely, ahol intelligens emberek dolgoznak, akiknek jogi diplomájuk van. Megoldásokat adnak el, amik túlmutatnak a tradicionális jogi/ügyvédi szolgáltatásokon.

Társadalmi felelősségvállalás

Az ukrán menekültek jogi segítségén túl legrégebbi projektjük egy ösztöndíj program, melyet olyan hátrányos helyzetű, de kiemelkedően tehetséges diákoknak adnak a budapesti Leövey Klára Gimnáziumban, akiket utána későbbi tanulmányaik, illetve karrierjük során is támogatnak.

Tanácsadás

Tanácsadó cégükkel, az EXPLICO-val segítenek ügyfeleinknek a szabályozási, illetve politikai problémáik megoldásában is. Céljuk, hogy ügyfeleiknek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsák, így nem csak jogászok, hanem volt közigazgatási tisztségviselők és közpolitikai szakértők is dolgoznak nekik.

Képzés és önfejlesztés

A fejlődés és önképzés legnagyobb támogatói! LLM, rövidebb-hosszabb kurzusok, cikkírás és jogi blogolás. Ezek mind megtalálhatók képzési repertoárjukban. Csapatuk tagja egy ismert egyetemi oktató, aki a különböző szakmai tréningeket, coachingokat, jogi- és nem jogi előadásokat koordinálja.

Az idei első Legal Festen ezeket az előadásokat hallhattátok az OPL-től

Hogyan változtatja meg a technológia a jogi szakmát?

 

Az elmúlt években a jog világa is komoly átalakulásokon ment keresztül, és még nincs is vége ennek a folyamatnak. De vajon melyek azok a faktorok, amelyek jelenleg meghatározzák a nemzetközi jogi üzletet? És mi a helyzet a mesterséges intelligenciával? Meg fogja változtatni a jogot?

ChatGPT – a hype, és ami mögötte van

 

Vajon mi is áll valójában a ChatGPT-t övező hype mögött? Mire képes a ChatGPT, és ez hogyan befolyásolja a jogászok munkáját? Téged is érdekelnek ezek a kérdések, de már eleged van a huszonötödik Linkedinre posztolt okoskodásból? Akkor nézd meg kerekasztalbeszélgetésünket.

“Te mivel tűnsz ki a tömegből?”

Vasicza Rebekával és Tóth Péterrel beszélgettünk

“Nem csak dumálunk az innovációról, hanem jogászok vagyunk, akik tudnak szoftvert fejleszteni”

Interjú Orbán Miklóssal

Ezeket mondják az irodáról

Nagyon szeretek itt dolgozni, a kollégák megbecsülnek, jó a hangulat. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a falkát.

Virsli

Junior Irodakutya, OPLgunnercooke

Ha olvasnál még róluk…