fbpx

A WOLTERS KLUWER DIÓHÉJBAN

Aki a jogi szolgáltatóknak szolgáltat

A Wolters Kluwer egy hazai bázissal is rendelkező globális szolgáltató cég, akik a jogi szakmát támogató rendszereket, megoldásokat, információs szolgáltatásokat fejlesztenek.

A hazai legaltech motorja

Mind a globális, mind a hazai legaltech-forradalom egyik éllovasa a Wolters Kluwer olyan informatikai megoldásokkal, mint a JogTár, a Legisway vagy a Praxys.

Minden jogász legjobb barátja

Wolters Kluwer kommentárjait és szakkönyveit forgatja a szakma, ők szerkesztik a Jogászvilág blogot, és megannyi konferencia, verseny, szakmai esemény házigazdái.

Bizonyára mindenki találkozott már a Wolters Kluwer piacvezető jogi adatbázisával, a JogTárral, amely nélkül elképzelhetetlenek lennének egy magyar jogász mindennapjai. A Wolters Kluwer a jogi szakma kovácsa, aki csúcsminőségű eszközöket ad a jogászok kezébe a minél hatékonyabb munkavégzés érdekében.

országban szolgáltatásokat nyújtva

munkavállaló világszerte

éve indult a JogTár

Wolters Kluwer Moziszafari!

Kíváncsi vagy, mivel foglalkoznak pontosan a Wolters Kluwer egyes munkatársai? Körbenéznél a WK irodájában karantén-kompatibilis módon? Megismerkednél azokkal az arcokkal, akik például a Global Legal Hackathon vagy a Jogászdíj mögött állnak? Pillants be a Wolters Kluwerrel készített moziszafari sorozatunkba!

MEGYERI ANDREA

“A feladatunk az volt, hogy a gép tanulási folyamat számára készítsük elő a döntvényeket, majd a gép által visszaadott válaszokat elemeztük, majd jeleztük vissza az eredményt a fejlesztők számára. A munka nagyon sok utazással járt, minden termékfejlesztési ciklus végén, de kéthavonta biztosan, személyesen találkoztunk két-háromnapos meetingekre, legtöbbször Hollandiában, a Wolters Kluwer központjában. Szürreális volt, hogy elmentem a reggeli repülővel, és kilenckor már ott álltam az ottani HÉV-en, és ugyanolyan érzés volt, mint amikor egy átlagos reggelen mentem a 7-es busszal Zuglóból Újbudára, csak éppen nem oda tartottam, hanem Alphenbe a repülőtérről.”

A JÖVŐ JOGÁSZAI

A Wolters Kluwer független kutatást végzett A jövő jogásza 2020: a teljesítmény mozgatórugói címmel, hogy értékelje a jogi szektor jövőre való felkészültségét és ellenálló képességét. A felmérés az Egyesült Államok és kilenc európai ország 700 jogi szakemberének meglátásai alapján készült, és azt vizsgálja, milyen tendenciák zajlanak jelenleg az ágazat egészében, és mennyire jól felkészültek a jogi szervezetek a teljesítményük javítására.