A Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda az 1993-as alapítása óta az egyik legnagyobb magyar ügyvédi irodává nőtte ki magát és az évtizedek során széles nemzetközi ügyfélkört alakított ki. Az irodát a folyamatos innováció és bővülés jellemzi mind a tevékenységi körét, mind pedig a munkatársai létszámát tekintve. A klasszikus jogterületek mellet a technológiai területén is lépést tartanak a folyamatos változásokkal, a blockchain, az IT és a kriptovaluták ismerete is hozzátartozik a profiljukhoz.

zínvonal

Az iroda polgári peres ügyvitele közismert és elismert. Jelentős ICC és ICSID választottbírósági eljárásban képviseli ügyfeleit, többek között a Magyar Államot. 

zéleskörűség

Az iroda Európát lefedő nemzetközi munkakapcsolatot ápol szakmailag kiemelkedő irodákkal (pl. Bredin Part Avocats).

okrétűség

Az iroda profiljában szerepel a légi- és világűrjog is. Szolgáltatásai között továbbá megtalálható a magyar startupperek és és startupok jogi támogatását segítő csomag. 

A mi irodánk független magyar iroda, azaz nem külföldi franchise-rendszerben működő jogi iroda magyar „fióktelepe”. Családi cégként az egyik legjelentősebb hazai irodává váltunk, ugyanakkor olyan nemzetközi „best friends” hálozattal rendelkezünk, amellyel a legnagyobb nemzetközi ügyeket is el tudjuk látni. Dr. Sárhegyi István

Ügyvéd, Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

Kiemelten fontos integrációs eszközként említeném az irodánkban működő mentorrendszert, a folyamatos konzultációk szükségességét. Lényeges továbbá a lojalitás, kollegialitás kialakulása is a munkatársak között, hiszen az emberi kapcsolatok nagyon sok plusz adnak egy irodának.

Dr. Sárhegyi Zoltán

Ügyvéd, Sárhegyi és Társai Ügyvédi Iroda

Szeretnél többet megtudni az irodáról? Nézd meg a profiljukat!

Érdekel az iroda  Tőkepiacok és Financial Technologies rovatának cikke?