A bécsi központú regionális hálózat magyarországi irodája a gazdasági élet valamennyi területén nyújt minőségi jogi szolgáltatást. Ügyfelei számára a legfőbb előnyt azáltal nyújtja, hogy a régiós lefedettségnek köszönhetően a környező ország gazdasági és kulturális viszonyaira, valamint jogrendszerére és gyakorlati tapasztalatára vonatkozó ismeretekkel is rendelkezik. A Schönherr lendületes és fiatalos csapatát a rugalmas munkavégzés mellett az innovatív problémamegoldás jellemzi. A CSR tevékenységükre különösen büszkék, az Open Door Policy pedig garantálja, hogy a munkavállalóik soha ne ütközzenek zárt ajtókba, hanem bármikor kérdéssel fordulhassanak a felettesükhöz.

Hatékonyság

A nemzetközi tranzakciós tapasztalatokat képesek hatékonyan vegyíteni a helyi sajátosságokkal. A megnövekedett hatékonyság a tranzakciós határidők és költségek csökkentésében is megmutatkozik.

Szolidaritás

2018-ban egy óvodában segítettek a festésben, idén pedig a Nagy-Szénás Tanösvény fabútorzatának rendbetételében működtek közre. A leselejtezett, de még jó állapotú IT eszközeiket iskoláknak adományozzák, idén pedig több munkatársuk csatlakozott az irodai műanyagmentes júliushoz.

Sokféleség

A csapat tagjai nem (csak) kommentár olvasgatással töltik a szabadidejüket. Van közöttük  Shiatsu-gyógyász, sziklamászó, zsoké és okleveles whisky-kóstoló is.

Nem kell félni a nemzetközi irodáktól, nem harapnak. Itt is ugyanúgy meg lehet találni a munka-magánélet egyensúlyt.

Kovács Márk

Ügyvédjelölt, Schönherr

Tovább olvasnál?

Menj tovább az interjúnkra!

Ott lennél a képen?

Nézd meg nyitott pozícióikat!