A közép- és kelet-európai régió egyik vezető gazdasági joggal foglalkozó nemzetközi ügyvédi irodája a bnt attorneys in CEE. Az első pillanattól kezdve a lelkesedés vitte előre a bnt csapatát. A 15+ éves munkásságuk alatt mindvégig azok a működési vezérelvek kaptak hangsúlyt, amelyeket ma transzparensen az iroda szlogenje is tükröz: close, straight, forward.

A közép- és kelet-európai régió egyik vezető gazdasági joggal foglalkozó nemzetközi ügyvédi irodája a bnt attorneys in CEE. Az első pillanattól kezdve a lelkesedés vitte előre a bnt csapatát. A 15 éves munkásságuk alatt mindvégig azok a működési vezérelvek kaptak hangsúlyt, amelyeket ma transzparensen az iroda szlogenje is tükröz: close, straight, forward.

Regionális vezetők

A bnt a közép-európai régió egyik legjelentősebb, számos iparágban piacvezető ügyvédi irodája.

Jó itt dolgozni

Minden munkatársunkra egyenrangú partnerként tekintünk, és hosszú távon számolunk velük –  jogászaink átlagosan 8,7 évet töltöttek velünk.

Felelősséget vállalunk

Fontosnak tartjuk, hogy szerencsés helyzetünket és tudásunkat valamilyen jó célra fordítsuk: jogsegély-szervezetekkel működünk együtt, rendszeresen adományozunk és eco-friendly iroda vagyunk.

EZÉRT AJÁNLJUK:

Egy elképesztően színes és szimpatikus csapatnak ismertük meg a bnt-t, akik amellett, hogy nagyon magas szinten űzik az ipart, komoly hangsúlyt fektetnek a közösségükre. A bnt-nél ki tudsz teljesedni egyéniségként, és őszinte örömmel fogadnak a csapatba.

Aktív álláshirdetések: