AZ ELŐADÁSRÓL

2023. október 17. | 15:00-16:00 | Online

Te sem látod magad egyéni ügyvédként a zöldüveges asztali lámpák fényében írni a beadványokat? Vonz téged a nagyvállalati kultúra és az in-house jogászi karrier, de nem tudod, mit is jelent ez igazán?

A jogi egyetemi oktatás elsődlegesen az ügyvédi hivatásra készít fel, emiatt a joghallgatók gyakran nincsenek tisztában azzal, mit jelent vagy milyen képességeket igényel egy vállalati jogász pozíció. A multinacionális cégek jogi osztályai nem csak pályakezdő, de gyakornoki programokkal is várják a leendő jogászokat, amelyekkel betekintést nyerhetsz a vállalati kultúra izgalmas világába.

Milyen feladatokra számíthatsz gyakornokként multicégeknél? Kinek való hosszútávon az in-house jogászi lét és miből marad ki az, aki egyből vállalati jogásznak áll? Miben más a multis bérezés a nemzetközi irodákhoz képest?

A fenti kérdésekre kaphattok első kézből választ olyan joghallgatóktól és pályakezdőktől, akik a karrierjüket nagyvállalati keretek között kezdték jogi gyakornokként.

 

ELŐADÓK

Boros Bettina

Tax Assistant, KPMG

Takács Márk

Legal Assistant, BAT

Dr. Tóth Péter

Legal Advisor, VOIS

JELENTKEZÉS

A regisztrációhoz csupán Arsboni Karrier profilodra van szükséged. Amennyiben még nincs nálunk fiókod, készíts egyet csupán két perc alatt.

A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés szükséges