fbpx

AZ ELŐADÁSRÓL

2023. október 18. | 16:00-17:00 | Online

Elindult egy újabb év, pörög az egyetem, előadások, zv-k, vizsgák egymás hegyén-hátán. Ha nem tervezel tudatosan, gyorsan elszaladnak a joghallgató évek, viszont a legjobb helyekre ma már pályakezdőként is elvárás a releváns szakmai tapasztalat. A jog területén különösen nagy a verseny, ezért érdemes minél korábban bekerülnöd a vérkeringésbe.

Tudd meg, hogyan hozhatod ki a legtöbbet az egyetemi éveidből: mely tárgyakra érdemes koncentrálnod, milyen egyetemen túli képzések jöhetnek még szóba, hogy valóban piac- és versenyképes gyakorlati ismereteket szerezz, milyen skillek kellenek egy sikeres pályaúthoz az üzleti jog területén.

Előadóink egy ismert üzleti szemléletű irodától, a Jalsovszkytól érkeznek és a fenti kérdésekre személyes karrierútjukból merítve hoznak nektek válaszokat. Hogyan kezdte egy ma már sikeres ügyvédjelölt és ügyvéd? Hogyan teltek az egyetemi éveik és mit csinálnának másképp, ha ma lennének joghallgatók?

A Jalsovszky igazi mértföldkőhöz érkezett: 2023. október 3-án elstartolt a Jalsovszky Academy, amely joghallgatóknak nyújt egyetemi tanulmányokon túlmutató gyakorlati képzési lehetőséget. Vendégeink mesélnek nektek a Jalsovszky Academy ötletének megszületéséről, az előkészületekről, a képzés koncepciójáról és hosszútávú céljairól.

AZ ELŐADÓK

Martinas Roxana

Ügyvédjelölt (bank- és finanszírozási jog, tőkepiacok)

Fodor Dániel

Ügyvédjelölt (peres eljárások)

Hosszú Péter

Ügyvéd (adójog, vagyontervezés)

Nagy Dóra

Ügyvéd (vállalatfelvásárlás, kereskedelmi jog, munkajog)

JELENTKEZÉS

A regisztrációhoz csupán Arsboni Karrier profilodra van szükséged. Amennyiben még nincs nálunk fiókod, készíts egyet csupán két perc alatt.

A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés szükséges