Ha jogász vagy, itt a helyed.

2022. november 15-22.

 

Jog. Karrier. Közösség.

Nyolcadik alkalommal rendezzük meg Magyarország legnagyobb, jogászoknak szóló szakmai és karrierfesztiválját, az Arsboni Legal Festet. Jog, karrier, közösség – a célunk, hogy platformot biztosítsunk a legizgalmasabb szakmai témáknak és összehozzuk egymással a hazai jogászokat és joghallgatókat egy többnapos eseménysorozat keretei között.

Pillants bele a Legal Festbe!

Kerülj képbe a szakmai trendekkel!

Akár joghallgató, pályakezdő, vagy már szakvizsgázott jogász vagy, előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel várunk a legizgalmasabb karriertémákról!

Kapcsolódj be a vérkeringésbe!

A Legal Festen való részvétel az egyik legjobb – és kétségtelenül a legszórakoztatóbb – dolog, amit ma Magyarországon a karrieredért tehetsz jogászként.

Csatlakozz be bárhonnan a programokra!

A Legal Fest egy hibrid fesztivál: eseményeink jelentős részén online is részt vehetsz. Élőben is találkoznál velünk? Várunk Budapesten, a HubHub-ban!

Kiemelt programok

A startupoknál és főleg az IT szektorban manapság egyre nagyobb a kereslet a jó munkavállalókra, ezért a munkáltatóknak sokszor egymásra kell licitálniuk nem csak a fizetés, hanem a béren kívüli juttatások tekintetében is.

Az idei év egyik legaktuálisabb kérdésköre az európai és magyarországi energiaválság. Ha szeretnél egy alapos áttekintést hallani a témáról, akkor ezen az előadáson a helyed.