fbpx

Köszöntünk a jogászok legnagyobb szakmai és karrier rendezvényén!

Itt minden program ingyenes. Nézz körül és regisztrálj!

Jog. Karrier. Közösség.

Kilencedik alkalommal rendezzük meg Magyarország legnagyobb, jogászoknak szóló szakmai és karrierfesztiválját, az Arsboni Legal Festet. Jog, karrier, közösség – a célunk, hogy platformot biztosítsunk a legizgalmasabb szakmai témáknak és összehozzuk egymással a hazai jogászokat és joghallgatókat egy többnapos eseménysorozat keretei között.

Kiemelt programok

Hogyan tűzz ki célokat? Milyen lehetőségeid vannak? Hogyan vedd észre őket? És ami a legfontosabb, hogyan használd ki őket? Kópé Ildi segít saját utad megtalálásában, az elinduláshoz pedig gyakorlatban is alkalmazható tanácsokat ad.

Kik az új, megkerülhetetlen szereplők az ügyvédi szolgáltatásnyújtásban? Miként alakíthatják a technikai eszközök a kis ügyvédi irodák működését? Ezekre a kérdésekre keresi a választ előadásában Homoki Péter.

Hogy miért csatlakozz…

Kerülj képbe a szakmai trendekkel!

Akár joghallgató, pályakezdő, vagy már szakvizsgázott jogász vagy, előadásokkal és kerekasztal-beszélgetésekkel várunk a legizgalmasabb karriertémákról!

Kapcsolódj be a vérkeringésbe!

A Legal Festen való részvétel az egyik legjobb – és kétségtelenül a legszórakoztatóbb – dolog, amit ma Magyarországon a karrieredért tehetsz jogászként.

Csatlakozz be bárhonnan a programokra!

A Legal Fest egy hibrid fesztivál: eseményeink jelentős részén online is részt vehetsz. Élőben is találkoznál velünk? Várunk a The Spot Budapestben!

Online & Offline Legal Fest hangulat

Akikkel találkozhatsz a Festen

Videó, ami meghozza a kedved a csatlakozáshoz