CSATLAKOZZ AZ ARSBONIHOZ!

Nálunk megtapasztalhatod, milyen egy cég marketingjét összefogni, stratégiát alkotni, kutatni és kitalálni, hogy hogyan tudjuk a legjobb munkát végezni. Ez kihívás a javából, sok mindennel foglalkozunk, és szeretnénk ezt mind egy biztos marketingeskézre bízni.

A FELADATAID

ONLINE MARKETING

Ami nincs fent a social mediaban, az meg sem történt. Az ősi dakota mondás a mi munkánkra is igaz, úgyhogy mi is ott vagyunk a legfontosabb felületeken: Facebook, Instagram, Linkedin. A te feladatod lesz, hogy egyedi postokkal, hírlevelek szerkesztésével és kisebb cikkek írásával segítsd az Arsboni Karrier brand fejlődését.

MARKETING STRATÉGIA

Fő feladatod lesz egy részletes, mindent átfogó marketing terv készítése, kreatív kampányok tervezése, azok megvalósítása, majd folyamatos monitorozása. Számítunk rád abban, hogy megfelelő kommunikációs eszközökkel találjuk meg, érjük el célcsoportunkat: szolgáltatásainkat igénybe vevő új ügyfeleket, valamint (új) munkahelyet keresőket egyaránt. Mit kíván a joghallgató? Mi kelti fel a figyelmét? Hogyan választ az álláshirdetések között? Hogyan tudjuk a leghatékonyabban megtalálni számukra az álommunkahelyet? Ezekre a kérdésekre most még nem kell tudnod válaszolni, viszont munkád során szeretnénk ha te is célul tűznéd ki, hogy ne csak megtaláld a válaszokat, de aktív lépésekkel segítsd is a hidak megépítését munkáltató és munkavállaló között.

STAKEHOLDER MANAGEMENT

Egyeztetések, meetingek ügyfelekkel vagy éppen marketing ügynökséggel, rendezvényhelyszínnel: ebben is számítunk Rád, hogy az adott eseményhez, koncepcióhoz legjobban passzoló megjelenéssel tudjunk előrukkolni, legyen szó egy employer branding kampányról, vagy Legal Fest rendezvényünkről.

AZ IDEÁLIS JELENTKEZŐ

  • TAPASZTALAT MARKETING TERÜLETEN 85% 85%

Elsősorban marketing feladataid lesznek, ezért fontos, hogy ismerd az online marketing eszközöket.

  • Precíz és felelősségteljes 95% 95%

Ahhoz, hogy minőségi munkát tudj végezni (és még élvezd is!), elengedhetetlen a felelősségteljes gondolkodásmód és a precíz rendszerszemlélet. 

  • KREATIVITÁS 90% 90%

A marketing szakmában általában nincsenek kész megoldások, ezért mindig szükség van egy kis kreativitásra, hogy a legjobban passzoló megoldást találjuk meg.

  • JÓ KOMMUNIKÁCIÓS KÉSZSÉG 70% 70%

Akár az ügyfelekkel, akár a kollégáiddal fogsz egyeztetni, fontos lesz, hogy magabiztosan kommunikálj szóban és írásban egyaránt.

  • A pörgés szeretete 80% 80%

Sok partnerünk és projektünk van, minden napra jut egy esemény.

  • PROAKTIVITÁS 75% 75%

Folyamatosan optimalizáljuk a folyamatainkat, de így is adódhatnak olyan pontok,  amik fejlesztésre szorulnak. Díjazzuk a konstruktív hozzáállást, szívesen vesszük a kreatív ötleteket! 

AMIT KÍNÁLUNK

HOME OFFICE LEHETŐSÉG

Betanulásodat (azaz egy 3 hónapos próbaidőt) követően heti 1 home office napot biztosítunk. A választott napot előre leegyeztetjük, hogy mi is és te is tudj számolni vele.

CÉGES ESZKÖZÖK

Munkavégzésedhez céges számítógépet és telefont biztosítunk.

Fejlődési lehetőség

Ha érdekel egy terület, és az a mi céljainkkal is összeegyeztethető, akkor teret adunk annak, hogy kipróbáld magad benne! Legyen szó pl. HR-ről, pénzügyről, rendezvényszervezésről vagy projektmenedzsmentről!

Az ARSBONI-ÉLMÉNY

Az Arsboninál nem csak egy munkahelyet találsz, hanem egy igazi, összetartó csapat tagja is leszel. Legyen szó akár szabadulószobáról, akár közös ebédekről vagy karácsonyi ajándékozásról, mi mindenben benne vagyunk! Egyik legnagyobb erősségünknek azt a támogató közeget tartjuk, amit a cégalapítás óta – a folyamatos bővülés mellett is – sikerült megőriznünk. Számunkra tényleg fontos, hogy kikkel és milyen hangulatban telnek a napjaink; célunk, hogy Te is otthon érezd magad nálunk!

A tartalom megtekintéséhez bejelentkezés szükséges