fbpx
A Békés Ügyvédi Irodát dr. Békés Ádám ügyvéd, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog- és Államtudományi Kar Büntető Anyagi-, Eljárási- és Végrehajtási Jogi Tanszék docense alapította 2004. évben.
 
Az Iroda a 1054 Budapest, Aulich utca 7. alatt kezdte meg tevékenységét, majd dinamikus fejlődésének köszönhetően 2009 decemberében nagyobb helyiségbe, a 1054 Budapest, Báthory utca 7. szám alá helyezte székhelyét.

Kiemelt szakterületek

Büntetőjog
E-mail cím: iroda@bekes-legal.hu

Hosszú bemutatkozás

Az Iroda tevékenysége a büntetőjog területén elsősorban gazdasági bűncselekmények sértettjeinek képviselete, védelem ellátása büntetőeljárásban. Számottevő tapasztalattal rendelkezünk gazdasági bűncselekmények és az Európai Unió bűnügyi együttműködését érintő területeken.
 
Az Iroda fő profilja a büntetőjog, amelynek területén angol és magyar nyelvű jogvélemények készítése, a tevékenység minden szegmensére kiterjedő komplex tanácsadás, adott esetben feljelentés készítése és ezt követően sértetti képviselet ellátása, valamint terheltek védelmének ellátása képezi elsősorban az Iroda tevékenységét. Hatékony munkánkat nagymértékben elősegíti, hogy mind sértetti, mind terhelti képviseletet ellátunk, így komplex rálátással bírunk a büntetőjogi eszközök adta lehetőségek tekintetében.
 
Az Iroda ügyfélkörét elsősorban a kereskedelem, a szolgáltatás, a készpénzlogisztika, az energia-, a gyógyszer- és az építőipar területén tevékenykedő hazai és külföldi gazdasági társaságok, hitelintézetek, önkormányzatok és általuk alapított társaságok, valamint magánszemélyek képezik. Munkatársaink angol nyelvtudásukkal segítik a külföldi ügyfelek magyarországi képviseletét.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Büntetőjog

Békés Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: iroda@bekes-legal.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel