A Dr. Erdélyi György Ügyvédi Iroda Budapest belvárosában található, külföldi ügyfélkörrel is rendelkező iroda. Fiatalos csapatuk főleg ingatlanjogi, társaság- és cégjogi, valamint házassági vagyonjogi területekkel foglalkozik.

Kiemelt szakterületek

Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Társasági jog

További szakterületek

Házassági vagyonjog
E-mail cím: bino.bianka@gmail.com

Hosszú bemutatkozás

A Dr. Erdélyi György Ügyvédi Irodában lehetőséged van megismerni az iroda szakterületeit és fiatalos, ám tapasztalt kollégáktól elsajátítani hasznos és gyakorlati tudást. Az iroda ingatlanjoggal (ingatlanberuházások, társasházépítési projektek, kiemelten társasházi padlástérbeépítések során jogi képviselet ellátása, adásvételi szerződések szerkesztése, banki finanszírozás körében jogi képviselet ellátása; végrehajtási jog, követeléskezelés), társasági- és cégjoggal, valamint gazdasági perekkel és házassági vagyonjoggal foglalkozik.

A Dr. Erdélyi György Ügyvédi Irodában már a gyakornokok és ügyvédjelöltek is részt vehetnek az ügyfelekkel, sőt a külföldi ügyfelekkel való konzultációkon és tárgyalásokon. Elméleti tudás megszerzésére és gyarapítására is lehetőséget biztosítanak, hiszen az ügyvédi munka elengedhetetlen része a beadványtervezetek szerkesztése és irattanulmányozás. Az iroda peres eljárásaiba pedig a bírósági tárgyalásokon való részvétel közben lesz lehetőség.

A gyakorlati angol nyelvtudás elsajátítása nem elvárás, de elsajátításához minden segítséget és lehetőséget megadnak.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Társasági jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda igényes munkakörnyezet tréningek, továbbképzések

Dr. Erdélyi György Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: bino.bianka@gmail.com

Kapcsolatfelvétel a céggel