Az EOS Magyarország a világ 26 országában jelenlévő, világszerte több mint 7000 alkalmazottat foglalkoztató, egyik vezető nemzetközi követeléskezelő cégcsoport magyarországi tagja. Igazodva a piaci trendekhez és saját belső igényeinkhez cégünk folyamatosan nő, aminek eredményeként jelenleg, a már 50 fős jogász csapatunkat bővítjük.

Kiemelt szakterületek

Közigazgatási jog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog
Telefonszám: (1) 885 0100
E-mail cím: Orsolya.Danko@eos-faktor.hu

Hosszú bemutatkozás

A Magyarországon már több mint 20 éve jelenlévő EOS magyarországi cégei, tevékenységük során a késedelmesen vagy egyáltalán nem fizetett tartozások kezelésével foglalkoznak. A kintlévőségek kezelése alapvetően járul hozzá a gazdasági szereplők működőképességének fenntartásához, és ezen keresztül a teljes gazdaság működéséhez. Az EOS Faktor Zrt. és az EOS KSI Kft. éves szinten több mint egymillió ügyet kezel, amivel munkatársaink tevékenysége számottevően járul hozzá a rossz hitelállomány csökkenéséhez. Ez lehetővé teheti, hogy olcsóbbá váljon a hitelezés, javulhasson a pénzforgalom, és csökkenhessen a munkanélküliség. Cégünk egyik legfőbb célkitűzése, hogy segítsünk az adósoknak közösen egy olyan alternatív megoldást találni, amellyel számukra is megfelelő módon törleszthetik adósságaikat. A kezelendő ügyek mennyiségére és a közelmúltban bevezetett új üzleti tevékenységekre tekintettel, cégcsoportunk jelenleg 270 fős létszáma folyamatosan bővül.
Hiszünk abban, hogy sikereink alapját kollégáinknak köszönhetjük, ezért különösen nagy hangsúlyt fektetünk munkatársaink folyamatos fejlesztésére és karriermenedzsmentjükre. Mi az EOS-nál, rugalmas, magas szintű és humánus szolgáltatásokat nyújtunk. Csapatban dolgozunk, de tiszteljük és támogatjuk az egyéni ambíciókat is.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Közigazgatási jog Pénzügyi jog Polgári eljárásjog Polgári jog

Egyéb jellemzők

kellemes dinamikus barátságos fiatalos belvárosi iroda modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem fizetett túlóra prémium juttatás munkába járás költségtérítése fitnesz bérlet irodai mentorálás tréningek, továbbképzések napi gyümölcsfogyasztás csapatépítők légkondi

EOS Faktor Zrt. - Elérhetőségek

Telefonszám: (1) 885 0100
E-mail cím: Orsolya.Danko@eos-faktor.hu

Kapcsolatfelvétel a céggel