fbpx

A HP Legal | Hajdu & Partners Ügyvédi Iroda egy üzleti jogi tanácsadásra szakosodott „powerhouse”. Alapításunk óta, az elmúlt 15 évben Magyarország egyik vezető független ügyvédi irodájává váltunk az üzleti jog területén.

Tevékenységünk elsődlegesen a bankjogot, a projektfinanszírozást, a vállalatfelvásárlásokat, a kockázati tőkebefektetéseket és az ingatlanfejlesztéseket öleli fel. Ügyfeleink közé tartoznak a legnagyobb magyar bankok, vállalatcsoportok, továbbá a multinacionális szervezetek és társaságok, kockázati tőkebefektető társaságok, ingatlanfejlesztési alapok.

Kiemelt szakterületek

Bank és Finanszírozási jog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Társasági jog
E-mail cím: office@hplegal.eu

Hosszú bemutatkozás

Izgalmas, valódi feladatok egy fiatalos, dinamikus csapatban

Nem árulunk zsákbamacskát, irodai mindennapjaink jelentős részét a munka teszi ki. Ez az idő viszont lazán, jó hangulatban telik. Munkánk során már kezdő jelöltjeink számára is érdemi jogi feladatokat biztosítunk. Ugyan hosszú évek tapasztalata áll egyes kollégáink mögött, mégis az ügyvédek új generációjához tartozónak tekintjük magunkat. Gyorsan alkalmazkodunk a változásokhoz, megtartva ezzel fiatalos, dinamikus lendületünket, hogy megőrizhessük és fenntarthassuk versenyképességünket és vezető piaci pozíciónkat.

 

Ügyfeleink megoldásokért fordulnak hozzánk

Tranzakciós üzleti jogi tanácsadást nyújtunk ügyfeleink számára, ami azt jelenti, hogy olyan jogi és szerződéses struktúrákat, megoldásokat dolgozunk ki, amelyek jelentős hozzáadott értéket teremtenek egy üzlet sikeres megkötéséhez és működtetéséhez. Komoly és nagyvolumenű üzleti tranzakciókban működünk közre, amelyek csak pragmatikus és kreatív ügyvédek közreműködésével jöhetnek létre. Velünk jól választasz, ha a sok elméleti biflázás után tudásodat kreatívan, innovatív módon szeretnéd kamatoztatni, és talpraesett, belevaló, gyakorlatilas ügyvéddé szeretnél válni. Tévúton járnak, akik azt gondolják, hogy az ügyvédi szakma a magolásról, az értelem és vég nélküli szövegek gyártásáról, illetve a dumaszínházról szól. A mi munkánk magasszintű kreativitást, innovatív és strukturált gondolkodásmódot igényel, amelynek elsajátítására csak olyan irodákban kaphatsz lehetőséget, mint a miénk.

 

Karrierépítés

Ha tehát érdekel az üzlet, a gazdaság és a jog szimbiózisa, és az üzleti jog terén szeretnél sikeres és elismert ügyvéddé válni, nálunk a helyed! A munkánkba és a közös gondolkodásba jelöltjeinket az első naptól szeretnénk bevonni, és lehetővé tenni számukra, hogy minél több gyakorlati tudást és tapasztalatot szerezzenek. A nálunk megszerzett tudás és tapasztalat komoly előnyt és értéket jelent, amelyet szeretnénk, ha jó sokáig velünk együtt közösen hasznosítanál. Ehhez mérten biztosítjuk számodra a karriered kiépítését, hogy évek múltán akár irodánk partnerévé válhass, és ahhoz mérhető egzisztenciális biztonságot szerezz. Számunkra legfontosabb a hatékony, precíz munkavégzés Te vagy az emberünk, ha vágysz a tudásra és a tapasztalatra, és ezért hajlandó vagy tenni is. Ügyfeleink precíz, alapos, megbízható munkánkról ismernek bennünket, ezért minden kollégánktól ezt várjuk el. Ha ez számodra nem jelent gondot, munkád gyümölcsét hamarosan látni fogod az egyre felelősségteljesebb, összetettebb feladatok, az ügyfelekkel való közvetlen kommunikáció és persze személyes visszajelzéseink alapján.

 

Socialize!

Ha feladataidat elvégezted, nem várjuk el, hogy az irodában éld az életed. Sőt! Kifejezetten támogatjuk, hogy az irodán és rajtuk kívül is legyen életed, maradjon időd a családodra, barátaidra! A mi felfogásunkban ugyanis a felkapott angol kifejezés, a „socialize” nem azt jelenti, hogy folyton az iroda által szervezett, sokszor erőltetettnek vagy értelmetlennek tűnő programokon kell részt venned. A mi felfogásunkban az a normális, hogyha más emberekkel, barátokkal, ismerősökkel is találkozol és kapcsolatot építesz. Az ehhez szükséges szabadidőt és távollétet biztosítjuk számodra. A home office megoldást szintén alkalmazzuk, mivel nálunk senkitől nem elvárás, hogy késő estig itt üljön az irodában. Ha a munka otthon is befejezhető, arra ösztönzünk, hogy vidd haza és fejezd be otthon! Azért persze néha szívesen szervezünk közös irodán kívüli programokat magunknak, de ezek szervezése során is figyelemmel vagyunk kollégáink háborítatlan magánéletére.

 

Irodai mindennapok, szakmai képzés

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy kollégáink folyamatos visszajelzést kapjanak munkájukkal kapcsolatosan, és ezzel segítsük szakmai fejlődésüket. Ennek érdekében a munkavégzés mindig csapatban történik, és a jelöltek munkáját minden esetben partnereink és senior ügyvédeink segítik, felügyelik. A csapatmunka nálunk azt is jelenti, hogy kollégáink között nincs szigorú hierarchia, mindenki egyformán fontos munkát végez, és a tisztességgel, elhivatottsággal végzett munkát megbecsüljük.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Bank és Finanszírozási jog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog M&A Társasági jog

HP Legal | Hajdu & Partners Ügyvédi Iroda - Elérhetőségek

E-mail cím: office@hplegal.eu

Kapcsolatfelvétel a céggel