fbpx

Az évek során megtanultunk, hogy ügyfeleink velünk együtt fejlődnek és hírnevünk és tapasztalatunk mellett azért választanak minket, mert eredményeiket egy bizalomra és hűségre alapozott hosszútávú kapcsolat révén érjük el.

A kollégáinkkal is erre a hosszútávú együttműködésre törekszünk.

Kiemelt szakterületek

Adatvédelem Bank és Finanszírozási jog Energiajog EU jog Gyógyszerjog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Munkajog Pereskedés és Vitarendezés Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog
E-mail cím: knplaw@knplaw.com

Hosszú bemutatkozás

A KNP LAW ügyvédi iroda 2006-ban alakult meg Budapesten. Jelenlegi formájában 2019 óta működik, amikor az ügyvédi iroda két alapító ügyvédje a növekvő ügyfélkör hatékonyabb kiszolgálása érdekében, partnereivel együtt egy társas ügyvédi irodát hozott létre KNP LAW Nagy Koppány Lencs & Partners néven.

Különösen nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfeleink és ügyvédeink közötti rendszeres, közvetlen kapcsolattartásra. Jogi tanácsadásunk során olyan innovatív megoldásokat keresünk, amelyek mindenben megfelelnek a jogszabályi és etikai előírásoknak, de a kérdés megközelítésében és a probléma megoldásában eltérhetnek a hagyományostól és a megszokottól. Ügyfeleinket a legnagyobb tisztelettel kezeljük és minden szükséges tudás és tapasztalat a rendelkezésünkre áll ahhoz, hogy a ránk bízott ügyeket a lehető leghatékonyabban kezeljük, hosszú távon is figyelve egyéni igényeikre.

Ezen szempontok mentén igyekszünk a kollégáinknak is többet nyújtani, mint a többi ügyvédi iroda. Ezért támogatjuk a szakvizsgára való felkészülésüket, LL.M. vagy más jogi továbbképzésüket vagy a PhD fokozat megszerzését. Ezért van folyamatos jogi nyelvi továbbképző programunk vagy étkezési hozzájárulási rendszerünk.

Exkluzív irodáinkban akár két monitoros munkára is lehetőség nyílik, illetve a sok természetes fény és az ennek köszönhető első emeleti nyitott zöldterasz, valamint a kialakított prémium irodaterület mind kollégák kényelmét szolgálják.

Rólunk címszavakban

Szakterületek

Adatvédelem Bank és Finanszírozási jog Energiajog EU jog Gyógyszerjog Ingatlanjog Kereskedelmi jog / gazdasági jog Munkajog Pereskedés és Vitarendezés Szellemi Tulajdonjog (IP) Társasági jog Versenyjog

Egyéb jellemzők

dinamikus modern, felszerelt iroda igényes munkakörnyezet versenyképes jövedelem prémium juttatás cafeteria BKK bérlet irodai mentorálás tréningek, továbbképzések neves ügyfelek céges telefon korlátlan kávéfogyasztás laptop csapatépítők légkondi

KNP LAW - Elérhetőségek

E-mail cím: knplaw@knplaw.com

Kapcsolatfelvétel a céggel